Ana Ivanović prvi put pokazala sinove: O jednom detalju svi govore FOTO

23.03.2023

21:00

By

Odnos Ane i Novaka

ATA IMAGES

Sinovi Ane Ivanović izmamili osmehe javnosti

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović očekuje svoje treće dete, a dok sitno broji dane do porođaja uživa u svakom momentu sa sinovima i suprugom Bastijanom Švajnštajgerom.

Sinovi Ane Ivanović se drže daleko od očiju medija

Ona je neko ko ne voli da eksponira svoj život u javnosti, dugo je krila treću trudnoću, a svoje sinove Luku i Leona drži dalje od medija. Ipak, nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija ove srećne porodice.

Pročitajte: Sjajan predlog za dame u drugom stanju- Trudna Ana Ivanović oduševila stajlingom FOTO

Sinovi Ane Ivanović

Ana i Bastijan uživali su u šetnji sa sinovima koje sve vreme vešto skrivaju od medija i javnosti. To ipak nije promaklo oštrom oku paparaca koji je usnimio veselu porodicu. Mališani su oduševili javnost mirnoćom i lepim vaspitanjem.

Pročitajte: Radosne vesti: Ana Ivanović trudna po treći put, objavila fotografiju koja topi srca FOTO


Svi govore o tome kako su potpuno identični kao njihov otac, a svi govore o njihovoj belo plavoj kosici baš kakvu ima i Bastijan.

Pročitajte: Prekid prijateljstva sa Đokovićem je sve zanimao- Ana Ivanović konačno progovorila o Novaku

Sinovi Ane Ivanović

Sinovi Ane Ivanović ne pojavljuju se često u medijima s obzirom na to da se legendarna tenierka trudi da sakrije svoju privatnost i da zaštiti svoju decu od javnosti, a kako je nedavno izjavila svojoj deci je uvela i ograničeno korištenje mobilnih telefona.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije