Upoznajte Miodraga, sina Verice Rakočević: Evo kako izgleda i šta ima da kaže o očuhu Veljku

06.07.2024

16:32

By

Sin Verice Rakočević

ATAImages

Cenjena kreatorka Verica Rakočević, kako je svima već dobro poznato, uživa u ljubavi sa Veljkom Kuzmančevićem, a njihova ljubavna priča veoma je interesantna javnosti, budući da je razlika u godinama među njima znatno velika.

Sin Verice Rakočević ne voli javno eksponiranje

Kreatorka iza sebe već ima dva braka, nakon razvoda od bivšeg pilota Borana Karamana, ona je drugi put izgovorila sudbonosno „da“ Zoranu Rakočeviću sa kojim je dobila dvoje dece, a mnogi se pitaju kako je sin Verice Rakočević, Miodrag prihvatio novu ljubav svoje majke, budući da je stariji od Veljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Veričine ćerke Elenu i Milenu svi znaju, dok Miodrag nikada nije voleo da se javno eksponira, te malo ko zna kako on zapravo izgleda.

Iako ni u intervjuima nikad ne govori o detaljima iz života svog sina, Verica je izuzetno ponosna na naslednika koji joj je veoma privržen i dok Veričine ćerke Elena i Milena najveći deo vremena provode u inostranstvu, Miodrag sve vreme živi u Srbiji.

Pročitajte i – Konačno u javnosti – Elenu Karaman svi odlično znate, a evo kako izgleda druga ćerka Verice Rakočević

Sin Verice Rakočević rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka sa kojim je ona u braku od 2013. godine.


Sin Verice Rakočević podržao je njenu ljubav sa Veljkom

Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Verica je osim sina Miodraga u braku sa Zoranom Rakočevićem dobila i ćerku Milenu koja živi u Americi, a pre dve godine kreatorka je dobila šesto unuče, budući da je njen sin Miodrad tada dobio drugu ćerku.

Sin Verice Rakočević

Kada je reč o Vreičinom odnosu sa izabranikom Veljkom, ona je jednom prilikom za domaće medije priznala da je pored njega drastično promenila način života.

– Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da bi nam, da nije takav, život bio dosadan. Danas zbog njega, umesto u hotelima s pet zvezdica, letujem u kamperu – iskrena je poznata kreatorka.

Pročitajte i – Sve vreme smo živeli u zabludi! Verica Rakočević šokirala priznanjem – Veljko nije čovek mog života

Inače, Verica i Veljko odlučili su da na „ludi kamen“ stanu posle samo nedelju dana zabavljanja, ali se nikada zbog toga nisu pokajali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

– Budući da je Verica neko ko pred sobom ima dosta toga da uradi, ali je suštinu već rekla i učinila, nije joj preostalo ništa drugo nego da živi punim gasom, oslobođena svih stega.

– Što se mene tiče, oduvek me nervirala rečenica: „Moraš da se smiriš i skućiš“. Nikada nisam razmišljao gde ću i šta ću za dve, tri ili pet godina. Nije mi potreban stan niti zidovi. Nomad sam i potpuni ludak koji život shvata kao igru. U tome smo vrlo slični – ispričao je Veljko Kuzmančević svojevremeno za magazin „Story“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Verica Rakocevic Instagram/Facebook

Još iz kategorije