Nikada ga niste videli: Ovo je tajanstveni sin Indire Radić koji godinama beži od kamera FOTO

08.03.2023

13:30

By

sin indire radić

10, December, 2019, Belgrade – Promotion of a duet song Indire Radic and Amel Ceman – Cemo held in cafe Kosnica. Indira Radic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages. 10, decembar, 2019, Beograd – Promocija duetske pesme Indire Radic i Amela Ceman – Cemo odrzana u kaficu Kosnica. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Sin Indire Radić stasao u ozbiljnog frajera

Iako je godinama na domaćoj javnoj sceni Indira Radić trudi se da svoj privatni život sačuva od radoznalih pogleda. Pevačica koja iza sebe ima karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli s ponosom ističe da je njen najveći uspeh sin Severin koji godinama beži od objektiva i ne voli javno da se eksponira.

Sin Indire Radić konačno u javnosti

Naime, Severin Radić, koji sada ima 32 godine, oženjen je atraktivnom Ruskinjom Elinom koja mu je 2017. godine podarila sina.

Postala sam baka jednog prelepog dečaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu – rekla je tada pevačica.

Pročitajte: Lepotan vragolastog osmeha – Ćanin sin je samo takav dasa, sve pevačice ga jure FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели INDIRA RADIC (@indiraradicofficial)

Sin Indire Radić je svoju sadašnju suprugu upoznao u Turskoj, a nakon letovanja njih dvoje su ostali u kontaktu.

‒ Jednog dana kaže on meni idem do Moskve. Prvo sam pomislila da ide u hotel „Moskva“ na Terazijama i pitam ga šta će tamo. „Ne, mama, ja idem u Rusiju.“ Otišao je na tri dana da vidi Elinu. Kad se vratio, stalno su bili na Skajpu, svakodnevno su se čuli i shvatila sam da je to ljubav ‒ ispričala je jednom prilikom pevačica koja se, kao svaka majka, bojala za sinovu bezbednost u stranoj zemlji.


Pročitajte: Pravi dasa – Darin sin konačno u javnosti, upoznajte Kostu FOTO

sin indire radić

‒ Svaki put kad bih se ja za vikend ukrcala u avion, da nastupim u Švajcarskoj ili Nemačkoj, on bi odmah odleteo u Moskvu. To je krio od mene, pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne saznam. Onda je jednog dana rekao da se ženi. Otkako se moj sin oženio i doveo snajku Elinu, ja sam dobila ćerku. Ceo život sam o tome maštala i želja mi se ispunila. Savršeno smo se uklopile, kao sudbina da nas je spojila. Bolje se sa njom slažem nego sa sinom – kroz smeh je priznala pevačica.

sin indire radić

SLIKE: Ata Images, Printscreen

Još iz kategorije