Farba se i nosi suknju: Svi u neverici gledaju sina Dragane Katić

03.08.2023

14:00

By

Letovanje Dragane Katić

Sin Dragane Katić privukao pažnju javnosti

Dragana Katić je ponosona na svoju decu i za njih u medijima ima reči hvale, dvadesetpetogodišnje blizance Bobana i Bojana. Ipak, ovo nije samo hvalisanje majke koja će uvek hvaliti svoje dete, već da im ona zaista daje povoda za to, dokazuje i činjenica koliko su ovi momci obrazovani.

Pročitajte: Nakon navoda da prelazi na Pink oglasila se Dragana Katić – Sada je sve jasno (foto)

Sin Dragane Katić

Boban je master inženjer arhitekture. Studirao je u Berlinu, kosmopolitskom gradu čiji mu se umetnički duh očigledno dopao jer je ostao da živi u njemu. Njegov brat završio je političke nauke u Beogradu i bavi se organizacijom i produkcijom.

– Boban je ranije mogao da doleti s vremena na vreme, ali sada, otkako se zaposlio, to je nemoguće. Čekam da završim snimanje, jer samo za vikend mogu da odem da se vidim sa njim – ispričala je svojevremeno Dragana, prenosi Hello!.

Pročitajte: Tragedija u domu Dragane Katić – Umro je iznenada, deca doživela šok FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @medimleko


Iako Boban ima nalog na Instagramu, oglašava se samo kad ima dobar razlog za to. U jednoj od retkih objava talentovani mladić otkrio je da je dizajnirao seriju kinetičkih skulptura.


Sin Dragane Katić ima i neobičan modni izraz, prilično savremen, a na „morskoj” fotografiji sa mamom vidimo da se na odmoru malo opustio i da „neguje” riđe brčiće…

Još iz kategorije