Ovo je otac sina Ane Bekute: Posle pet decenija isplivale tajne poznate pevačice

27.06.2024

16:30

By

Sin Ane Bekute

Sin Ane Bekute ostao je po rođenju bez roditelja. Naime, pevačica Ana Bekuta rodila je sina Igora vanbračno, pa je zbog problema sa finansijama bila prinuđena da napusti sina što sebi nikada nije oprostila i to ne krije.

Sin Ane Bekute ostao je po rođenju bez roditelja, ali to nije dugo trajalo

Kako prenosi portal Svet, budući da je sina Igora dobila pre nego što je postala popularna, sin Ane Bekute, odnosno njegov otac prava je misterija za javnost. Inače, pevačica nikada nije krila da joj je najteži dan u životu bio kada je morala da ostavi sina.

Naime, tek nedavno se javno saznalo ko je otac sina Ane Bekute, kao i da je imao dosta problema.

Sin Ane Bekute

Ana BekutaAta images

Kako mediji prenose, muškarac s kojim Ana Bekuta ima dete, odnosno otac Aninog sina, prošao je pravi pakao od života. Izvor Scandala! sticajem okolnosti našao se na veselju sa Igorovim ocem koji mu je ispričao da su Anu i njihovog sina hteli da ubiju jer je ona zatrudnela pre nego što je njihova veza krunisana brakom, što u to vreme nije bilo dozvoljeno.

Pročitajte i – Ana Bekuta obrukala porodicu – Pevačica stavljena na stub srama

Ispričao mi je da je Anu voleo više o svega, da je to bila prava, mladalačka, nevina ljubav. I dan-danas mi odzvanjaju njegove reči o Ani. Rekao mi je: “Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin nastao je iz velike ljubavi. Ana je bila premlada, a trudnoća šok za sve u familiji.


Sin Ane Bekute nije javna ličnost, retko kad se sa majkom pojavljuje u medijima

– Kada su čuli za to, neki iz porodice su hteli da ubiju i nju i dete, takva su vremena bila. Patrijarhalna” – rekao je izvor za pomenuti list i opisao šta mu je otac Aninog sina još ispričao i kako je njegova familija reagovala na Bekutinu trudnoću.

– Ovim rečima mi je prepričavao: “Ja sam lično išao i kumio ih bogom da ne povrede ni nju, ni bebu. Vapio sam: ‘Ubijte mene, samo nemojte nju!’ Niste ni svesni koliko je Ana propatila, ali je žena-lavica. Sama se za sve izborila, a ja sam bio slabić i kukavica. Nisam imao snage da se borim za Anu, ona je sve probleme sama rešila bez mene i moje pomoći i ja se toga stidim.

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije