Teodora Džehverović proganja košarkaša Zvezde: On zbog ovoga neće da bude sa njom FOTO

16.03.2023

10:00

By

Teodora Džehverović posle operacije

Simpatija Teodore Džehverović je košarkaš Zvezde Luka Vildoza

Od kako je raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem ljubavni život Teodore Džehverović je jedna od najaktuelnijih estradnih tema.

Simpatija Teodore Džehverović pati za bivšom devojkom

Kako su prethodnih dana mediji preneli, ona je oko bacila na košarkaša Crvene zvezde, Luku Vildozu. Glasine da nešto između njih ima podgrejala je kada se pojavila na večitom derbiju gde su snage odmerili Partizan i Crvena zvezda.

Pročitajte: Svi se pitaju da li je ista osoba- Ovako je Teodora Džehverović izgledala pre operacija FOTO

Simpatija Teodore Džehverović

Teodora se nakon derbija oglasila i poručila da nije došla zbog onoga na koga svi misle.

– Jedino što imam da kažem jeste da svog budućeg momka neću pratiti na Instagramu. Zeznuli ste se- napisala je ona, ali sve su prilike da je simpatija Teodore Džehverović upravo on.


Međutim, kako prenosi Kurir,  pevačica je navodno do ušiju zaljubljena u košarkaša i da namerno odlazi na mesta na koja ide i on tokom boravka u Beogradu kako bi mu se što više približila. Za razliku od nje, Vildoza prema Teodori ne gaji nikakve emocije, sem prijateljskih, što ona pokušava da promeni na svaki način.

Pročitajte: Brzo prebolela Nina- Teodora Džehverović ima novog dečka, ova fotografija je otkrila sve FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luca Vildoza (@lucavildoza)

– Teodora je odlepila za Lukom. Juri ga i uhodi već nekoliko meseci po gradu. Odlazi na ista mesta na koja ide i on, kako bi se kao slučajno sreli. Prva ga je i zapratila na Instagramu, lajkuje mu sve. Kad joj je on uzvratio praćenje, njenoj sreći nije bilo kraja. Oni se i dopisuju, a kada ju je i pozvao na svoju utakmicu s Partizanom, oduševljeno je prihvatila. Nažalost, to je jednostrano. Košarkaš prema njoj gaji samo prijateljske emocije i i ne razmišlja o novoj vezi. To joj je otvoreno i rekao jednom prilikom“, rekao je izvor za pomenuti medij i dodao:

Pročitajte: Teodora Džehverović šokirala plagijatom- Pevačica zbog nastupa naišla na žestoke kritike FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luca Vildoza (@lucavildoza)

– Luka i dalje jako pati za svojom bivšom devojkom Arijanom Hihon, s kojom je bio u vezi dve godine, a koja ga je ostavila nakon što je videla njegove fotke iz jednog beogradskog noćnog kluba, gde je bio okružen sa nekoliko devojaka. Teodora je svesna toga, ali je rešila da ne odustaje tako lako od zgodnog Argentinca. Svi kažu da bi bili lep par, ali od toga nema ništa. Ona je patila za Ninom, ali je konačno rešila da nastavi dalje, kao što je i njen bivši dečko ubrzo posle raskida našao novu devojku, što i ne krije.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije