Za Tonija Bijelića je sada ova žena najbitnija: Suprug Dragane Mirković više ne krije istinu

19.06.2024

20:00

By

Sestra Tonija Bijelića

ATA IMAGES

Toni Bijelić

Sestra Tonija Bijelića nije javna ličnost, međutim, i dalje zakoniti suprug folk zvezde Dragane Mirković u njoj ima najveću podršku i oslonac, kako poslovno, tako i privatno. S tim u vezi, sigurni smo da je sestra Tonija Bijelića sada najviše uz njega budući da je po prvi put Toni Bijelić objavio fotografiju na kojoj pozira upravo sa sestrom.

Sestra Tonija Bijelića nije javna ličnost, ali je za njega i te kako važna i znači mu

Od kada se u medijima pojavila vest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode, on je postao aktivniji na Instagramu, pa redovno kači fotografije sa prijateljima, sa putovanja i poslovnih sastanaka, a sada je pokazao i da je sestra Tonija Bijelića osoba koja mu u teškim trenucima najviše znači.

Sestra Tonija Bijelića

Toni Bijelić sa sestromInstagram

Koliko je sestra Tonija Bijelića van medija i javnog života dokazuje i njen Instagram nalog koji je zaključan, a nema čak ni profilnu fotografiju. Osim toga, ona nema nijednog pratioca, a ni objava, jedino što ona sama prati skromnih 95 naloga među kojima je i Tonijev.

Sestra Tonija Bijelića ne voli da se eksponira, veoma je diskretna i povučena

Podsećanja radi, pevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić obavestili su javnost da se nakon dve decenije braka zvanično razvode. Kako je istakla u javnom saopštenju, Dragana sa Tonijem tri godine ne živi zajedno, a nedavno se pojavila i informacija da je pevačica tužila supruga od kojeg se razvodi, te da će se njih dvoje uskoro tim povodom sresti na sudu, što je potez Dragane Mirković koji niko nije očekivao.

Pročitajte i – Dosta je bilo prećutkivanja – Toni Bijelić otkrio šta zaista misli o majci svoje dece – Čeka se Draganina reakcija

– Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak – istakla je između ostalog Dragana Mirković u zvaničnom saopštenju o razvodu od Tonija.


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije