Porodica Gudelj ponovo šokira: Oglasila se Nemanjina sestra Vanja i majci poslala jasnu poruku: Evo šta joj je poručila

26.06.2024

11:40

By

Sestra Nemanje Gudelja

Instagram

Vanja Gudelj, sestra Nemanje Gudelja već neko vreme privlači izuzetnu pažnju javnosti, a posebno je to bio slučaj kada su u medijima odjeknule informacije da, kao i majka, nije u dobrim odnosima sa Anastasijom Ražnatović.

Sestra Nemanje Gudelja oglasila se na Instagramu i objavom privukla izuzetnu pažnju javnosti

Otada, svaki korak i potez ove talentovane devojke u stopu se prati, kao uostalom i cele porodice Gudelj, koja je po svemu sudeći, sa Nemanjinom izabranicom sada u sjajnim odnosima.

Sestra Nemanje Gudelja

Oni su zajedno otputovali u Nemačku kako bi našu reprezentaciju pratili na Evropskom prvenstvu u fudbalu i punu podršku pružili Anastasijinom suprugu, a pored Vanjinih fotki sa stadiona koje su i te kako aktuelne ovih dana, posebnu pažnju privukla je objava koju je sestra Nemanje Gudelja na Instagramu podelila.

Sestra Nemanje Gudelja našalila se sa majkom Oliverom i nasmejala javnost

Naime, Vanja je putem društvenih mreža odlučila da se našali sa mamom objavivši Insta priču , a u istoj je navela kako ju je Olivera Gudelj “izbacila iz kuće”.

Pročitajte i – Snimak sve razotkrio – Evo u kakvom je odnosu Anastasija Ražnatović sa Gudeljevom sestrom

– Mami doktor rekao da izbaci stress iz kuće, ona izbacila mene – glasio je status talentovane teniserke koju su pratili šaljivi emotikoni.


Sestra Nemanje Gudelja

Sestra Nemanje Gudelja rešila je da pecne svoju mamu ovim postom za koji su svi odmah shvatili da je simpatična šala, pa su se zanimljive reakcije nizale jedna za drugom.

Sestra Nemanje Gudelja

Inače, svima je već poznato da Gudeljevi neguju izuzetno bliske odnose pa i ne čudi što imaju slobodu da se ponekad našale jedni sa drugima, ali mnogi njihovo ponašanje smatraju neprikladnim, pa su se već nekoliko puta upravo zbog objava na društvenim mrežama susretali sa veoma negativnim komentarima.

Podsetimo, krajem 2022. godine mlađa sestra Nemanje Gudelja objavila je fotografiju gde brata ljubi pravo u usta, što su mnogi na Tviteru komentarisali sa čuđenjem.

Sestra Nemanje Gudelja

Ipak, to njih nije sprečilo da nastave sa novim sličnim fotografijama, te je jasno da su uvek jedni uz druge i da ih zluradi komentari ne dotiču.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije