Porodična tragedija: Preminula sestra Mine Kostić, praznina u duši ostaje večna FOTO

24.02.2023

16:00

By

Tragedija u domu Mine Kostić

Sestra Mine Kostić preminula je veoma mlada

Iako ne voli da ih javno eksponira, Mina Kostić ne krije koliko je vezana za svoju porodicu. Privatni život uvek je marljivo čuvala od medija zbog čega malo ko zna da je njene najmilije davne 1992. godine zadesila stravična tragedija koja je celu porodicu zavila u crno. Naime, sestra Mine Kostić se te godine utopila u Savi, a njenu smrt slavna pevačica nikada nije prebolela.

Sestra Mine Kostić više nije među živima

– To je bilo jako teško. Imala sam 16 godina kada se ta velika tragedija desila. Nikad nisam želela da pričam na tu temu. Sećam se da sam bila na Adi Ciganliji, ležala na ležaljci, a ona je otišla na Savu. Prijatelj me je budio, a ja sam ga pogledala kao da sam imala osećaj da se nešto strašno desilo. Videla sam da je pobeleo, pitala sam ga šta je bilo, a on mi je rekao da se nešto desilo mojoj sestri. Podigao me je da krenemo kući, to su strašne scene, ona je bila jako mlada. Oca sam pitala samo šta se desilo, on se okrenuo i kroz suze rekao da mi se sestra udavila. Tu scenu nikad neću da zaboravim -započela je priču Mina i kroz suze dodala:

Pročitajte: Mina Kostić neće biti na sahrani svoje majke – Pevačica neutešna, a ovo je glavni razlog FOTO

sestra mine kostić

– I sada kada me pitaju koliko nas ima, kažem desetoro. Prosto smatram da će njena duša uvek živeti. Tada mi je bilo teško, a sada još teže, valjda zato što sam starija – ispričala je svojevremeno pevačica u emisiji Glamur.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije