Odustao od manastira: Ova devojka je zarobila srce Milana Stankovića, slika govori više od reči FOTO

21.03.2023

14:00

By

Saša Popović

INSTAGRAM

Sestra Milana Stankovića retko se pojavljuje u javnosti

Jedan od najpopularnijih pevača mlađe generacije Milan Stanković potpuno se povukao sa javne scene, a svoj mir pronašao je u veri i porodici. Iako se trudi da sačuva privatnost već nekoliko meseci kolaju priče da će se pevač zamonašiti, a slike sa predavanja na temu „Krst – znak pobede” koje je održao iguman manastira Podmaine, otac Rafailo dodatno su podigle prašinu u javnosti.

Interesovanje za Stankovića mesecima ne jenjava, pa iako pevač ne iznosi previše detalja iz svog privatnog života, nesumnjivo je da je izuzetno vezan za svoju mlađu sestru Nastasiju, sa kojom neretko provodi vreme.

Sestra Milana Stankovića konačno u javnosti

Sestra Milana Stankovića ne bavi se javnim poslom, ali je njeno zanimanje jedno od najhumanijih. Naime, Nastasija završila je medicinsku školu u Zemunu, isto kao i Milan, ali je ona nastavila da radi u struci i tokom pandemije korona virusa spasavala je živote bolesnih ljudi.

– Noćima sam istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim na sebi, ja sam se uplašio, ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao – rekao je Milan jednom prilikom o sestri Nastasiji za koju je jako vezan.

Pročitajte: Rada ga vratila na pravi put – Milan Stanković odustao od manastira, evo čime će se sada baviti

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILAN STANKOVIC (@milanstankovic)

U međuvremenu sestra Milana Stankovića se udala i svoje devojačko prezime zamenila je prezimenom Đukić.


SLIKE: Instagram

Još iz kategorije