Svi kažu da je lepša od stradale pevačice: Ovo je mlađa sestra Ksenije Pajčin

14.06.2024

14:00

By

Sestra Ksenije Pajčin

Ksenija

Mia Pajčin, sestra Ksenije Pajčin, lepa je kao boginja. Što je starija, mnogi lažu da je sve lepša, a neki čak tvrde i da je lepša od pokojne sestre koja je nastradala kada je u nju pucao Filip Kapisoda s kojim je bila u toksičnoj vezi, a potom je i on izvršio samoubistvo.

Sestra Ksenije Pajčin lepa je kao boginja

A sudeći po fotografijama koje sestra Ksenije Pajčin, Mia Pajčin, objavljuje na svoj Instagram nalog, zaista je lepa kao ikona poput svoje sestre po ocu koja je prerano tragično preminula pre 14 godina, a čak i posle toliko vremena smrt Ksenije Pajčin obavijena je velom tajni i misterija.

Sestra Ksenije Pajčin

Mia PajčinInstagram

Inače, Mia Pajčin, sestra Ksenije Pajčin po ocu, smatrala je pokojnu pevačicu svojom heroinom, zaštitnicom, te podrškom od koje je uvek imala vetar u leđa i oslonac. Iako je prošlo 14 godina otkako je Ksenija  ubijena, njene savete Mia i danas pamti i primenjuje.

– Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju – istakla je sestra pokojne pevačice svojevremeno za „Kurir“, a nedavno je izjavila da joj Ksenija sve više nedostaje:

Sestra Ksenije Pajčin

Ksenija Pajčin


Uvek mi je govorila da ne dam na sebe i da budem svoja, da znam ko sam i šta sam i šta zaslužujem. I da će ona uvek biti tu da me čuva. I eto, mislim da mnogi nisu znali, ali meni je posvetila pesmu „Xenia je tu“, zato što je rekla da će uvek biti tu za mene – rekla je nedavno Mia za „Blic“ i dodala:

Pročitajte i – Zvezdan plače na grobu Ksenije Pajčin, ovu tajnu krije 13 godina

– Ksenija će zauvek biti u mom srcu. Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim… Uvek dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa – govorila je Mia pre nekoliko godina, ali se ipak opredelila za posao u IT sektoru daleko od estrade i medija.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije