Ova žena je najveća podrška Jeleni Đoković: Upoznajte Mariju, njena lepota oboriće vas s nogu

26.06.2024

15:15

By

Stajling Jelene Đoković

ATA IMAGES

Jelena Đoković

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, pod budnim je okom javnosti od početka Noletove karijere, a interesovanje o njenom privatnom životu godinama ne jenjava i svi bi da saznaju koji detalj više.

Sestra Jelene Đoković izabrala je život van fokusa javnosti

Budući da je deo svetski poznate porodice, dosta toga o njoj se zna, međutim pojedini detalji iz Jeleninog života ostali su nepoznanica, te mnogi i ne znaju da ima mlađu sestru koja je prava lepotica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Ristic (@_marija.ristic_)

Marija Ristić, sestra Jelene Đoković izabrala je život van fokusa javnosti i ne prija joj medijsko eksponiranje i provlačenje po žutoj štampi, a oni koji su imali prilike da je vide uživo ili putem društvenih mreža, slažu se da je krasi izuzetna lepota, ali i da veoma podseća na Noletovu ženu, a svoju rođenu sestru.

Sestra Jelene Đoković neodoljivo podseća na Noletovu suprugu

Iako odaje utisak jedne veoma skromne dame, Marija intrigira upravo time što je retko izložena svetlima reflektora iako su joj sestra i zet svetski poznate i popularne face, a veliku pažnju privukla je pre nekoliko godina kada je sa Jelenom bodrila Novaka na US Openu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Ristic (@_marija.ristic_)


Oni koji su bar jednom zavirili na njen Instagram profil shvatili su da sestra Jelene Đoković zaista uživa u životu, posebno u putovanjima, kao i da je veliki zaljubljenik u modu, a osim tenisa koji poput sestre i zeta obožava, posebno je posvećena jednom i te kako uzbudljivom sportu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Ristic (@_marija.ristic_)

Reč je o jahanju, koji obožava i kom, po svemu sudeći, posvećuje svaki slobodan trenutak, a ljubav koju ona gaji prema konjima fascinira sve njene virtuelne prijatelje, te su i lepi komentari na njenim fotkama neizostavni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Budimir Jovkovic (@bucinho85)

Kada je reč o emotivnom životu, sestra Jelene Đoković uživa u ljubavi sa suprugom Budimirom Jovkovićem koji joj je, reklo bi se, najveća podrška u svemu i najbolje društvu u svim avanturama.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Marija Ristic Instagram

Još iz kategorije