Veliki razlog za sreću u domu Sergeja Trifunovića i Isidore: Tek što su se venčali, a već se raduju prinovi

25.06.2024

11:30

By

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović

Instagram

Glumac Sergej Trifunović i njegova dve decenije mlađa izabranica, 12. maja ove godine venčali su se na Topčideru, u Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla, a nakon što su se pred Bogom zakleli na večnu ljubav organizovali su intimnu proslavu za najbliže članove porodice i prijatelja.

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović nedavno su se venčali, a sada imaju dobar razlog za radost

Otkako su obelodanili da uživaju u ljubavi, a posebno nakon veridbe i svečanog čina venčanja, Sergej Trifunović i Isidora Mijanović privlače izuzetnu pažnju u javnosti, a iako je razlika u godinama među njima znatna, oni su pravi primer da ljubav ne zna za granice.


Budući da su novopečeni mladenci u poslednje vreme veoma aktivni na društvenim mrežama gde prezentuju svoju ljubav, svaka njihova objava među najkomentarisanijim je temama, a najnovija koju su Sergej Trifunović i Isidora Mijanović podelili, oduševila je i izmamila osmehe svim njihovim foloverima.

Naime, najnovija vest je da je u dom Trifunovića stigla prinova, a za to je „krivac“, niko drugi do Sergejev krzneni prijatelj Mile, kojeg smo imali prilike da upoznamo putem njegovog Instagrama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)


– Roditelj – uz emotikone srca kratko i jasno napisao je glumac u svojoj Insta objavi ne skrivajući sreću što je pojačanje stiglo u njihov dom.

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović oduševljeni krznenim drugarom, emocije podelili putem društvenih mreža

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović oduševljeni su mališanom koji će im sigurno ulepšati život, kao što je i nemački ovčar Mile to učinio pre pet godina, kada ga je glumac udomio i pružio mu ljubav i utočište.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

– Pas je od mene napravio čoveka. Zahtevan je, ali baš me je organizovao. Zbog njega sam počeo da dolazim na snimanja na vreme.

– Izvukao je iz mene neke emocije za koje sam mislio da su ispale iz autobusa odavno. Vrlo me je oplemenio – ispričao je nedavno Trifunović o svom odanom prijatelju.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Sergej Trifunovic Instagram

Još iz kategorije