Nije sve kao što izgleda! Seka i Veljko sporazumno doneli odluku, pevačica priznala: Odustala sam…

21.03.2023

10:00

By

Seka Aleksić se oglasila

Seka Aleksić i njen suprug Veljko oduvek su želeli veliku porodicu. Zarad ove želje pevačica se podvrgla vantelesnoj oplodnji o čemu je više puta javno govorila, a poznato je da je upravo na taj način dobila sinove Jakova i Jovana.

Seka Aleksić odustala od vantelesne oplodnje

Iako je pre nekoliko meseci najavila da će se u septembru povući u ilegalu i početi borbu za treće dete, Seka je sada saopštila da je odustala od treće vantelesne oplodnje.  Ona je kratko objasnila tu svoju odluku:

– Meni su se planovi što se tiče posla mnogo poremetili, više radim nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki proces za koncert u Beogradu koji je u planu za iduću godinu. Zato ostavljam i trudnoću spontano da se desi – otkrila je ona.

Pročitajte: Javnost u neverici – Rastali se Seka i Veljko, kamere sve zabeležile FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Inače, da bi se upustila u proces vantelesne oplodnje neophodno je mirovanje i ne bi trebalo da nastupa. Međutim, Seka Aleksić nedavno je dobila ponudu da naredne godine organizuje veliki koncert u Beogradu zbog čega, prema pisanju domaćih medija, pevačica nema vremena da se posveti čestim kontrolama i mirovanju. O svojim poslovnim, ali i privatnim planovima pevačica će tek govoriti.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije