Život me je prerano odvojio od brata: Saša Matić u suzama, ovo je najteži trenutak u njegovom životu

05.04.2023

14:00

By

Matić otkrio tajnu o Džeju

Ata images

Braća Dejan i Saša Matić su jedni od naših najpopularnijih pevača, a za svaki njihov koncert uvek se traži karta više. Njih dvojica su kao bebe ostali bez vida, ali ovaj hendikep ih nije sprečio da hrabro koračaju kroz život i svojim glasovom oduševljavaju publiku širom regiona.

Saša Matić otvorio dušu

Gostujući u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” Saša je govorio o svom odrastanju, porodici, ali i o najtežim trenucima u svom životu.

– Kaže Zoran, tata, hajde da složimo sad taj džemper, majicu i ja to uradim, a on „Ne valja”, ja onda sve ponovo – počeo je priču Saša Matić kome je razdvajanje od brata Dejana veoma teško palo.

Pročitajte: Greška lekara imala je fatalne posledice – Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi, istina izašla na videlo

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели S A Š A M A T I Ć (@sasamatic_official)

– Dejan i ja smo u samom detinjstvu jako slični bili i onda nas je posle valjda život odveo na različite strane i to je bio jedini period života gde sam ja da kažem bio malo više tužan, da ne kažem nesrećan – kaže pevač i dodaje:

– Moj brat živi u Beču sa familijom, karijera mu funkcioniše odavde, ali oni žive tamo – zaključio je Saša Matić.

Pročitajte: Ljubi je tatin kolega – Ćerka Saše Matića šokirala oca priznanjem, ovo nije očekivao

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели S A Š A M A T I Ć (@sasamatic_official)

Podsećanja radi, Saša i Dejan Matić odrali su u Drvaru, a za detinjstvo ih vežu najlepše uspomene.


– Rođeni smo u Bihaću, odrasli smo u Drvaru. Mislim da smo imali najlepše detinjstvo, uvek smo bili okruženi društvom. Bili smo omiljeni u društvu. Roditelji su nas tako usmeravali. Mi u stvari sve možemo, tako su nas roditelji usmeravali. Ja smatram da smo imali najlepše detinjstvo. Bio sam šaljivdžija od malena. Kada smo upisali muzičku gimnaziju, trojica drugara su se pobili ko će da sedi sa nama. Bili smo duhoviti – otkrio je pevač jednom prilikom, pa dodao:

– Roditelji su želeli da budemo pijaniste. Svirao sam klavir najbolje na svetu. Kad navežbam to je bila interpretacija za visoku ocenu. Roditelji su nas učili da budemo samostalni. Bili su stroži nego što je trebalo, ali to je bolje. Nije bilo šanse da se leže uveče, a da sam ja razbacao stvari. Znalo se gde se slaže šta, gde šta ide. Imali smo kućni red koji smo poštovali. Tata je radio po terenu, pa je 1989. otišao u Švajcarsku, nije bio tu. A kad je tu on nam sve poremeti. Ako smo navikli da spavamo u podne, kad on dođe ustaje se u 9. Kad dođe na odmor, naše prvo pitanje je bilo ‘Kad odlaziš?’ – zaključio je.

Pročitajte: Kao sa reklame – Ćerke Saše Matića konačno u javnosti, upoznajte Taru i Aleksandru FOTO

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije