Šabanova porodica u šoku: Zastrašujuće pismo stiglo na Gocinu adresu

24.05.2022

15:13

By

Snaja Šabana Šaulića

Bojan Vuković

Šabanova porodica nema mira

Šaban Šaulić pre tri godine izgubio je život u saobraćajnoj nesreći, a njegova porodica i dalje nema mira. Kako saznajemo, na adresu pevačeve udovice stiglo je pre mesec dana anonimno pismo koje je porodicu ostavilo u šoku.

„Pre nekih mesec dana na Gocinu adresu stiglo je pismo. Bila je u čudu da joj neko piše pismo i šalje na adresu. Pozvala je ćerku Ildu I rekla joj da je u sandučetu našla neko pismo i da je baš u čudu, zamolila je Ildu da ostane na video pozivu dok pročita i vidi od koga. Kada je otvorila kovertu koja je bila bele boje I počela da čita na glas šta piše bila je šokirana. Neko je pokušao grubo da se našali ako uopšte to tako može da se kaže. U pismu je pisalo da je saobraćajna nesreća u kojoj je Šaban poginuo nameštena i da nije u pitanju nesrećni slučaj. Dečko koji je optužen za nesreću uzeo je velike pare. Nije nesrećni slučaj u pitanju, iza svega stoji žena. Pisalo je između ostalog u pismu. Ilda joj je rekla da sačuva to pismo i da će ga odneti u policiju. Uverena je da se neko na morbidan način sa njima šegarči, ali da takve stvari moraju da prijave i nagovestila joj da se ne uzrujava oko toga”, priča nam izvor blizak porodici Šaulić I dodaje:

Goca je nazvala i Mihajla koji se nalazi u Švajcarskoj gde radi i pročitala mu pismo. On joj je rekao da se ne sekira i da sačuva pismo jer će on kada dođe da se time pozabavi. Strašno na šta su ljudi spremni. Iskreno, tako nešto i te kako može da vas navede na razmišljanje, nije svejedno. Nadam se da će saznati čije je ovo maslo. Mihajlo je u međuvremenu bio u Srbiji i siguran sam da se pozabavio time. Goca živi sama i da je neko na ovaj način uznemirava I to nakon tri godine od nesreće je zaista strašno“, završava dobro obavešteni izvor.

 

Sanja Arsić


 

 

Pročitajte: Ilda Šaulić objavila fotografiju sa venčanja, Mihajlo blista pored pelepe izabranice (foto)

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije