Pre novca, slave i luksuza: Pogledajte u kakvoj je kući odrasla Seka Aleksić, suze će vam krenuti FOTO

13.04.2023

19:00

By

Seka Aleksić u velikom problemu

Rodna kuća Seke Aleksić samo što se ne sruši

Seka Alekić odrasla je u nemaštini, a njen život pre nego što je postala javna ličnost nije bio nimalo lak. Naime, kada je imala šest godina pevačica je sa majkom i bratom izbegla iz Zvornika i preselili se u Banju Koviljaču, gde je upisala i školu.

Kuća Seke Aleksić nije bila pogodna za život

Na društvenim mrežama sada je isplivala fotografija na kojoj se jasno vidi kako izgleda rodna kuća Seke Aleksić u kojoj je svojevremeno živela tročlana porodica.

– Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega – ispričala je Seka prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Pročitajte: Vreme je da javnost sazna! Seka Aleksić progovorila o razvodu – Bilo je tužno i teško…

Zbog nemaštine i teškog života Seka se suočavala sa negativnim komentarima i podsmehom svojih vršnjaka, što joj je u ono vreme jako teško padalo.

– Deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog jekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju. Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam.


Pročitajte: Kakva transformacija – Seka Aleksić ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se dogodilo FOTO

rodna kuća seke aleksić

Iako Sekino detinjstvo nije bilo lako, pevačica je smogla snage da ostavi prošlost iza sebe. Ona je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem sa kojim ima sinove Jakova i Jovana.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije