Kad Sofija Milošević slavi, okuplja se elita! Zavirite na rođendansku proslavu slavne manekenke, sve pršti od luksuza FOTO

21.03.2023

11:00

By

rođendan sofije milošević

Sofija Milošević, supruga fudbalera Luke Jovića sinoć je napravila gala slavlje povodom svog rođendana, a među zvanicama bile su Milica Pavlović i Jelena Karleuša, dok su za odličnu atomsferu bile zadužene čak dve pevačice Tea Tairović i Rada Manojlović.

Rođendan Sofije Milošević obelezile velike zvezde javne scene

Rođendan Sofije Milošević privukao je veliku pažnju javnosti, s obzirom da je lepa manekenka veliki deo slavlja podelila sa brojnim pratiocima putem društvene mreže Instagram, a po svemu sudeći atmosfera je bila za pamćenje.

Pročitajte: Luka Jović proslavio rođendan: Rada Manojlović zabavljala goste, opet šokirala stajlingom FOTO

rođendan sofije miloševićLepotica koja je napunila 32. godine gala proslavu organizovala je u jednom beogradskom restoranu, specijalno za ovu priliku predivno dekorisanom mnoštvom balona i cvetnih aranžmana.

Pročitajte: Sofija Milošević i Adriana Lima zajedno na utakmici Srbije i Brazila – Evo kakav rezultat predviđaju FOTO

rođendan sofije miloševićSlavljenica je blistala u puder roze kratkoj haljini prpijenoj uz telo i sa širokim osmehom koji čitavo veče nije skidala sa lica, ushićeno je oduvala svećice sa torte ukrašene vatrometima dok se u pozadini mogla čuti neizostavna rođendanska pesma.

Pročitajte: Kad ti sin kaže da će ti unučiće roditi Sofija Milošević:-Majka Luke Jovića konačno otkrila šta misli o snaji (FOTO) 


Rođendan Sofije Milošević Od poznatih dama među zvanicama našle su se Jelisaveta Orašanin, voditeljka Ksenija Bujišić, manekenka Bojana Krsmanović, Milica Pavlović i mnoge druge, a čini se da je najveselija bila pevačica Jelena Karleuša, Sofijina veoma dobra prijateljica.

Pročitajte: U društvu evropskog džet-seta- Sofija Milošević na venčanju Sarkozijevog sina 

rođendan sofije milošević Pop diva, pored slavljenice, može se reći bila je zvezda večeri. Odevena u izazovni metalik srebrni kombinezon koji je u prvi plan istakao sve njene atribute, neumorno je đuskala uz domaće hitove, a u jednom momentu čak se popela i na sto i dodatno zagrejala već poprilično vrelu atmosferu.

IZVOR: Story

SLIKE: ATA,Instagram

Još iz kategorije