Ceca danas proslavlja rođendan: Iz mase čestitki jedna se posebno izdvojila…

14.06.2024

11:40

By

Rođendan Cece Ražnatović

Ata images

Danas je rođendan Ceca Ražnatović što je i veliki povod za slavlje muzičke dive koja je napunila 51. godinu.

Rođendan Cece Ražnatović je danas – čestitke se nižu, a jedna je posebna

Čestitke uveliko pristižu sa svih strana, a među prvima bila je njena ćerka Anastasija koja se putem Instagrama obratila majci emotivnim rečima.

– Srećan rođendan najboljoj mami na svetu! – napisala je Anastasija čim su se kazaljke na satu poklopile i za rođendan Cece Ražnatović uz zajedničku fotku mami poželela najlepše želje.

Rođendan Cece Ražnatović

– Budi uvek srećna! Ništa manje ti ne pristaje! Volim te! – poručila je Anastasija koja je nekoliko dana nakon građanskog venčanja sa Gudeljem otkrila da će upravo zbog Cecinog rođendana ostati još koji dan u Srbiji.

Pročitajte i – Da li je Ceca Ražnatović sledeća? Nakon što se Anastasija udala svi ubeđeni da će i ona

– Taj papir ništa ne menja, isto nam je i pre nego što smo i nakon što smo potpisali papir. Život u Španiji je savršen, uglavnom mi porodica nedostaje.


Rođendan Cece Ražnatović najbolji je povod da se porodica okupi

Biću ovde za mamin rođendan, ali već sutradan putujem. Nije mi težak život u koferima, ja sam sada više u Španiji, ali mnogo volim da dođem da vidim svoju porodicu – otkrila je Anastasija za domaće medije.

Rođendan Cece Ražnatović

Podsećanja radi, pevačica Ceca Ražnatović, na estradnoj sceni prisutna je već 36 godina – više od polovine svog životnog veka.

Karijeru je počela kao Svetlana Veličković, čuvenim hitom „Cvetak zanovetak“. Objavila je 16 albuma, koji su prodati u sedam miliona primeraka, što je čini jednom od najprodavanijih srpskih izvođača svih vremena.

Rođendan Cece Ražnatović

– Ja sam svoje detinjstvo žrtvovala zarad karijere. Imala sam cilj. Ne može sve da se ima u životu, morate nečega da se odreknete – istakla je Ceca jednom prilikom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Instagram/Printscreen

Još iz kategorije