Ovo nije očekivala: Anabela grcala u suzama, Lunine reči su je potpuno slomile

20.02.2023

19:00

By

reči lune đogani

Reči Lune Đogani rasplakale su Anabelu

Anabela Atijas i Luna Đogani uspele su da izglade odnose koji su bili narušeni tokom učešća u jednom rijaliti programu. Da su svi problemi ostali u prošlosti i da je ljubav majke i ćerke jača nego ikada najbolje pokazuju reči Lune Đogani koje su upućene Anabeli.

Reči Lune Đogani kidaju dušu

Naime, Luna je za svoju majku snimila video poruku u kojoj je odgovorila na pitanja zbog čega je Anabela najbolja majka i baka, a reči Lune Đogani rasplakale su Atijasovu.

– Mama, ovo je jedno iznenađenje za tebe, moram da odgovorim na pitanje zašto je moja mama najbolja mama na svetu. Pa zato što je najbolja, ne znam kako bih to mogla da opišem. Od kada sam se rodila, uvek je bila posvećena majka, puna ljubavi, majka koja je svaku moju želju ostvarila i koja je brinula da budem dobar čovek. Brinula je o meni i mojim sestrama i pružila nam je sve, a ono što je to ja mislim najbitnije, to je ljubav. Hvala ti na tome, mnogo te volim i uvek si bila moj najbolji prijatelj – rekla je Luna, a Anabela je nakon ćerkinih reči pustila suzu.

Pročitajte: Tako je, kako je – Luna Đogani prekinula tišinu, ovo je istina o Markovoj i Anabelinoj svađi FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Luna se osvrnula na Anabelinu ulogu bake, pa je otkrila kako se pevačica snašla u ovoj ulozi.

– Ona je toliko posvećena baka koja je od prvog dana tu uz Miu. Svu svoju ljubav i pažnju je dala njoj, iglala se sa njom, šetala uživala i znam da Mia to oseća. Moja mama je pružila njoj taj osećaj sigurnosti, znate ono kad zagrlite svoju baku i znate da ste na pravom mestu, e to i ona oseća i zato voli svoju baku najviše na svetu – zaključila je ona.


Pročitajte: Otvorila dušu! Luna u suzama zbog Anabele i Gagija – Tuga je uvek ista, ne prolazi…

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Reči Lune Đogani učinile su Anabelu najponosnijom majkom na svetu, a pevačica priznaje da joj je žao što jedno vreme nisu bile u dobrim odnosima.

– Nekako ja sve to znam da ona misli, mnogo mi je žao što smo imale sve ono, to je bio jedan nezgodan period. Krivo mi je samo što se stalo od nas očekuje da nam postavljaju pitanja kakva sam ja majka, a kakva je ona ćerka, to je tužno. Ne mislim sada na vas, nego apropo svega što se tada desilo, a to su bila samo četiri meseca naspram celog života. Nikada nisam tražila potvrdu od svoje dece kakva sam ja majka, ja nisam najbolja majka na svetu, ali njima jesam. Beskrajno sam zahvalna na unuci koju sam dobila, ja ne znam da opišem ta osećanja, to je zaista posebno. Hvala Luni što mi je rodila Miu – priznala je Anabela u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije