Neće više da ćuti: Dijanu Đoković preplavile emocije, molila Jelenu da ovo uradi FOTO

10.02.2023

15:00

By

Bivši trener Novaka Đokovića

Reči Dijane Đoković podigle su veliku prašinu u javnosti

Dijana Đoković ima sve razloge da bude ponosna majka. Njen najstariji sin ponovo je ispisao stranice istorije i u velikom stilu se vratio na sam vrh ATP liste. Uz Novaka je sve vreme bila u Melburnu gde je čak i rođendan proslavila. Ipak, najviše pažnje privuklo je njeno gostovanje u jednoj emisiji u kojoj je govorila o sinu Novaku, a reči Dijane Đoković mnogim majkama su naterale suze na oči.

Reči Dijane Đoković pune su ljubavi

Naime, Dijana nije mogla da sakrije emocije dok je govorila o tome kako Novaka retko viđa i da ga je zbog toga ostala željna.

Pročitajte: Ne može da dođe sebi – Dijana Đoković u suzama zbog onoga što joj je Novak priredio FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ATP Tour (@atptour)

– Viđam ga koliko i svi drugi na TV-u, pa kažem sebi: „Bože, ja sam ovo dete rodila za ovaj narod, a najmanje za sebe!” Viđamo se tako što se jurimo po belom svetu. Iskreno, ostala sam ga željna. Marko i Đorđe su bili uz mene, provodili smo više vremena zajedno, a on je rano otišao. Nisam pratila njegovo odrastanje. Najmanje ga viđam i uvek bih volela da provedem vreme s njim. Da tako sedimo i evociramo uspomene. Samo da mi je živ, zdrav i srećan – ispričala je nedavno Dijana.

Pročitajte: Jelena i Dijana Đoković se nikako ne slažu – Otkriveno šta sada misli o svekrvi FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Ona se prisetila trenutka kada je njen sin po prvi put napustio porodično gnezdo u želji da ostvari svoje snove. Zahvaljujući prijateljima Jeleni i Goranu, Novak je otišao u beli svet, a Dijana ne krije koliko je ponosna na sve što je od tada postigao.

– Molim te, Jelena, uzmi ga da bi napredovao, on mora da ode odavde da bi napradevao. Otišao je sa 13 godina “preko bare“ sa Goranom uz pomoć Jelene Denčić. Znala sam da je u dobrim rukama, jer te akademije jesu dobre, ali nije to to dok nema neko sa njim. Ja sam non-sto zvala da vidim kako je, oni su mu bili kao otac i majka – otkrila je ona i dodala:


– Već tada se videlo da će biti veliki igrač, šta je sve radio sa telom, zvali su ga čovek od gume. Sve je poštovao šta se radi, zagrevanje, istezanje, sve je poštovao. Tamo je sreo Ivaniševića i gledao ga kao boga, on mu je davao čokoladice i mnogo ga je Novak voleo. Dok je bio tamo družio se sa našom decom odavde i oni su mu bili jedino društvo – zaključila je Dijana.

Pročitajte: Teška životna priča Novakovog trenera – Goran Ivanišević je sav novac dao na njeno lečenje FOTO

bolest marka đokovića

Uprkos svemu, Novak je ostao jako vezan za porodicu – braću Marka i Đorđa, oca Srđana i majku Dijanu.

– Braća su imala veliki teret zbog njega, svi su ih upoređivali sa Novakom, a oni su probali da izgrade sebe. Oni ga obožavaju, ali su probali da budu Đorđe i Marko, a ne braća Novaka. Kada je Novak dobio pehar na AO, Marko nije žele da stane sa svima nama da se slika, jer to nije bilo njegovo, pa se uvek sklanjao jer je hteo da ima nešto svoje i da izgradi sebe kao tenisera – iskreno priča Dijana, pa dodaje:

– Marko je imao problema, to je bilo očigledno. Kada imaš jednog kvalitetnog i uspešnog sina, onda mora da bude drugi malo složeniji da pravi ravnotežu. Ali bitno mi je da su kulturna deca i obrazovana, a ostalo će da se reši i sve će da prođe kako treba.

SLIKE: Gaja, Ata Images

Još iz kategorije