Raskol u porodici: Viki zbog Tašketa zaratila sa svima, najbliži hteli da joj unište brak

17.10.2022

18:45

By

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške

ata images

Brak Viki Miljković bio je pod znakom pitanja

Viki Miljković i njeg suprug Taške godinama važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Ipak, malo ko zna da je njihova ljubav odolevala ozbiljnim problemima koji su pretili da unište naizgled idiličan odnos.

Brak Viki Miljković naišao je na brojne prepreke

Naime, brak Viki Miljković u početku nije blagonaklono posmatran od strane  najbližih ljudi u njenom i Tašketovom životu. Kako je pevačica jednom ispričala za magazin „Story“ upravo su roditelji, kako njeni, tako naročito roditelji njenog supruga, bili protiv da se ta veza kruniše.

– Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim, roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao dvadeset i dve a ja nepunih devetnaest, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – otkrila je folk pevačica.

brak viki miljković

Brak Viki Miljković, međutim, danas važi za jedan od najstabilnijih na našoj estradi, a ljubav između nje i Tašketa je svakim danom sve veća i veća.


– Uglavnom se svađamo zbog nekog trećeg. Budući da su po mom mišljenju svi dobri, često se nađem u ulozi branioca, a Dragan tužioca i onda se tako prepiremo. Ali to ne traje više od pet minuta jer ni on ni ja ne možemo da podnesemo da smo dugo ljuti. Nikada još na spavanje nismo otišli posvađani i gledamo što pre da se pomirimo. Najčešće ja prva popustim mada nema pravila. Davno smo shvatili da igramo u istom timu i da u ljubavi nema ponosa – rekla je pevačica.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije