Neće više da ćuti! Suzana Jovanović otkrila istinu o razvodu: Nije zaslužio da ga pomenem…

17.03.2023

21:00

By

Ćerka Saše Popovića

Razvod Suzane Jovanović ponovo se našao u žiži interesovanja

Suzana Jovanović i Saša Popović u braku su od 1998. godine, a godinu dana kasnije u njihovu porodicu stigla je ćerka Aleksandra. Iako važe za jedan od najskladnijih parova, razvod Suzane Jovanović intrigira domaću javnost, a pevačica je konačno rešila da progovori i stavi tačku na gradske priče.

Razvod Suzane Jovanović intrigira javnost

Pre sudbinskog susreta sa Sašom, Suzana je ludo volela jednog harmonikaša kojem je podarila sina Danijela. O bivšem suprugu pevačica godinama nije javno govorila, a onda je rešila da konačno otkrije istinu, pa se razvod Suzane Jovanović ponovo našao u žiži interesovanja.

Pročitajte: Sve joj duguje – Ova žena je pomogla Suzani Jovanović ne izgubi sina FOTO

razvod suzane jovanović

– Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale (Popović, prim. aut.) ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku ističe da je Danijel i više nego njegov sin — ispričala je pevačica svojvremeno i dodala da njen sin ne želi da čuje ni reč o svom biološkom ocu.

– Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u „Grandu“, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug – zaključila je ona.


Pročitajte: Razlika u ponašanju je očigledna – Evo kako Saša Popović tretira Suzaninog sina, istina se više ne može sakriti

razvod suzane jovanović

Kako su mediji svojevremeno pisali, Suzana je već sa 15 godina nastupila na jednoj komšijskoj svadbi i dobila svoj prvi honorar, a potom je uplovila u muzičke vode. Karijera joj je ukrstila puteve s jednim harmonikašem, za kojeg se udala već u osamnaestoj godini. Nakon sedam meseci zajedničkog života desio se razvod Suzane Jovanović, a pevačica se sa sinom Danijelom vratila kod svojih.

SLIKE: Ata Images, Bojan Vuković

Još iz kategorije