Popovićeva Suzana progovorila o razvodu: Saznala sam da nisam jedina

23.06.2024

21:15

By

Razvod Suzane Jovanović

Bojan Vuković

Razvod Suzane Jovanović ponovo se našao u žiži interesovanja. Suzana Jovanović i Saša Popović u braku su od 1998. godine, a godinu dana kasnije u njihovu porodicu stigla je ćerka Aleksandra. Iako važe za jedan od najskladnijih parova, razvod Suzane Jovanović intrigira domaću javnost, a pevačica je konačno rešila da progovori i stavi tačku na gradske priče.

Razvod Suzane Jovanović intrigira javnost

Pre sudbinskog susreta sa Sašom, Suzana je ludo volela jednog harmonikaša kojem je podarila sina Danijela. O bivšem suprugu pevačica godinama nije javno govorila, a onda je rešila da konačno otkrije istinu, pa se razvod Suzane Jovanović ponovo našao u žiži interesovanja.

razvod suzane jovanović

– Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale (Popović, prim. aut.) ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku ističe da je Danijel i više nego njegov sin — ispričala je pevačica Suzana Jovanović svojvremeno i dodala da njen sin ne želi da čuje ni reč o svom biološkom ocu.

– Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u „Grandu“, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug. Što se tiče mog razvoda, ne bih mnogo o tome, ali sam u to vreme saznala da nisam bila jedina u životu bivšeg supruga, a to ne tolerišem – zaključila je ona.

Pročitajte i – Javnost u neverici, Suzana Jovanović iznela detalje o razvodu – Rekao mi je da se preselim

Kako su mediji svojevremeno pisali, Suzana je već sa 15 godina nastupila na jednoj komšijskoj svadbi i dobila svoj prvi honorar, a potom je uplovila u muzičke vode. Karijera joj je ukrstila puteve s jednim harmonikašem, za kojeg se udala već u osamnaestoj godini. Nakon sedam meseci zajedničkog života desio se razvod Suzane Jovanović, a pevačica se sa sinom Danijelom vratila kod svojih.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije