Strasti se ne smiruju: Jelena Gerbec ne odustaje od razvoda, prolazi kroz isti pakao drugi put

21.03.2023

15:03

By

razvod jelene gerbec

Jelena Gerbec, pevačica koja se proslavila učešćem u muzičkom takičenju „Zvezde Granda“, šokirala je javnost turbulentim odnosom sa bivšim partnerom, bubnjarem Vladanom Đorđevićem.

Razvod Jelene Gerbec bio je neminovan

Razvod Jelene Gerbec i Vladana Đorđevića pod budnim je okom javnosti, posebno jer se oni razvode ne prvi, već drugi put. Pevačica i bubnjar su na „ludi kamen“ stali 2016. godine, pa su nakon tri godine odlučili  da stave tačku na svoj brak. Međutim, izgleda da se ljubav nije potpuno ugasila, pa su ponovo obnovili bračne zavete, ali je i drugi pokušaj bio neuspešan, pa je izgleda razvod Jelene Gerbec bio neizbežan.

Pročitajte: Jelena Gerbec ništa ne ZBORI- Zato joj ne ZAGORI

razvod jelene gerbecIako je njihov brak krunisan dolaskom dve predivne devojčice na svet, jake emocije nisu bile dovoljne da i par ostane zajedno. Uprkos njihovom velikom trudu da spasu brak, ali i odlascima na bračne seanse kod psihologa, kako prenose domaći mediji, nije im uspelo da prevaziđu bračnu krizu.

Pročitajte: Jelena Gerbec predstavila ćerku Sofiju (FOTO) 

razvod jelene gerbec– Ja sam se prvi put odmah sudski razvela. Htela sam da se što pre podnese zahtev, otišla sam do njegove kuće i zajedno smo autom otišli do suda. Prvi put sam ja htela razvod, ali sam imala neku nadu da će taj rastanak nešto da promeni u njegovoj glavi – priznala je, pa dodala:

Pročitajte: Ušla u deveti mesec- Jelena Gerbec broji sitno do porođaja (FOTO) 

razvod jelene gerbec

– Da ćemo i on i ja shvatiti šta je vrednost i da se malo okrenemo sebi. Svako vidi iz svoje perspektive. On misli da ja grešim, ja mislim da on greši… – pričala je tokom jedne emisije Jelena, koja se s Vladanom posle prvog rastanka pomirila kroz godinu dana, rekla je Jelena i dodala:


Pročitajte: Jelena Gerbec- Bila sam histerična na početku trudnoće 

razvod jelene gerbec

– Tada je bila treća osoba umešana u pomirenje, jer sam ja onako, kako je vreme odmicalo… Bilo mi je sve teže. Iskreno, nisam mogla da verujem da se to dešava, godinu dana smo bili rastavljeni. Onda smo seli, imali smo razgovor i ja sam mislila da je on shvatio, ipak samo mislim da je to tada moja velika želja bila, ali se ništa nije promenilo. Kako je došlo drugo dete i kada smo se vratili poslu, bila je velika netrpeljivost. On je drugi put potegao razvod i stvarno je bilo napeto i tenzično – zaključila je u „RTS Ordinaciji“.

SLIKE: ATA images, Instagram

Još iz kategorije