Dalje nije mogla! Goca Tržan otkrila bolnu istinu o razvodu: Pravio mi je scene, kockao se i pio…

24.02.2023

12:00

By

Suprug Goce Tržan

ATA IMAGES

Iako je godinama u srećnom braku sa Rašom Novakovićem, razvod Goce Tržan od Ivana Marinkovića ne prestaje da intrigira domaću javnost. Razloge koji su doveli do kraha ljubavi dugo je krila, međutim, sada je konačno odlučila da prekine tišinu i otkrije pravu istinu o bivšem suprugu.

Razvod Goce Tržan pod lupom javnosti

Gostujući u emisiji „Ako progovorim” Goca je priznala da je pored Marinkovića proživljavala pravi pakao i da je samo želela da zaštiti ćerku Lenu i pruži joj bezbrižno detinjstvo.

‒ Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji – priznaje Goca u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Marija Kulić kuka na sav glas – Ivan Marinković odbacio sina, ne želi više da ga vidi

razvod goce tržan

Razvod Goce Tržan nije bio nimalo lak, a pevačica se prisetila kako se osećala dok je gledala kako joj brak puca pred očima.

– Sećam se svog slučaja i osećaja, bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu, “ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti”. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli hvala Bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga – kaže ona i dodaje:


– Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči vezanoj za zavisnosti jeste da roditelji minimiziraju problem – zaključila je Goca Tržan.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije