Buknuo novi rat Kije i Lune: Pale žestoke pretnje, ovo je razlog FOTO

13.02.2023

14:00

By

Pomirenje Lune i Edite

Rat Kije i Lune zbog Slobe Radanovića

Prvu sezonu Zadruge obeležila je javna prevara Slobe Radanovića koji je bio u braku sa Kijom Kockar, da bi se u rijalitiju upustio u vezu sa Lunom Đogani.

Rat Kije i Lune se odvijao mesecima

Mnogu smatraju da je ovo bila najbolja Zadruga ikada, a kao pobednica je izašla Slobina bivša žena Kristina Kija Kockar. Nakon izlaska iz rijalitija, Luna i Sloba su raskinuli, a svako je krenuo svojim putem. Sloba čeka dete sa izabranicom Jelenom, dok je Luna u srećnom braku sa Markom Miljkovićem.

Pročitajte: Sloba Radanović se ponovo venčao- Reakcija njegove majke je ostavila sve bez teksta FOTO

Rat Kije i Lune

Što se tiče Kije Kockar još uvek nije poznato da li ona ima partnera, ali čest je gost u emisijama.Nedavno se gostujući na jednoj televiziji prisetila prve sezone i njenog odnosa sa Lunom.

– Onaj koji je još u prvoj sezoni započeo takozvani trend, najkompetentniji je da napravi paralelu. Negde sam pročitala da on najviše poštuje „Pink“, a mi ostali ne, ali dobro. Pošto se uvek odazove, volela bih da on sad kaže bar nešto jer samo ja sve ove godine govorim i objašnjavam – istakla je Kija,  zatim se o nadovezala.


Pročitajte: Obeležavanje Svetog Nikole- Sloba proslavio krsnu slavu, Kija Kockar čestitala FOTO

Rat Kije i Lune

Svima bi bilo zanimljivo da ga čuju, ali to se sigurno neće desiti, a vrlo je elokventan i poznaje materiju. Ja neke stvari nisam znala, odnosno skoro sam videla, da je Luna po mom ulasku rekla nešto u fazonu da bi me polomila, slomila mi glavu. Tako je neka rečenica bila.

Ona je u prvoj sezoni Zadruge pobedila, a drugoplasirana je bila Luna Đogani. Rat Kije i Lune je trajao mesecima.

Pročitajte: Gubitak bebe joj promenio život- Luna Đogani progovorila o najvećoj boli, njene reči kidaju dušu

Rat Kije i Lune

– Ne daj Bože da sam to videla i čula tada. Mnoge stvari sam čula i saznala tek posle, kad je već bilo kasno. Meni su mnogo masni honorari nuđeni za naredne sezone, ali nisam ušla. Ja sam u rijaliti ušla zbog svog bivšeg supruga, a ne zbog masnih para – dodala je Slobina bivša žena.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije