Rada i Milan ponovo zajedno: Dobili blagoslov u manastiru

24.05.2022

15:33

By

Rada i Milan

Youtube/Printscreen

Rada i Haris – raskid nakon šest godina

Prošlo je dva meseca od kada su Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli veridbu i stavili tačku na vezu dugu šest godina.

Haris i Rada

Youtube/Printscreen

Međutim, njima bliski ljudi kažu da je Milan Stanković bio je glavni razlog za njihov krah jer su među njima opet sevnule emocije.

Rada obnovila vezu sa Milanom

Kako Star ekskluzivno saznaje, pevačica je pre dve nedelje obnovila vezu sa Milanom, a čak su zajedno bili i u crkvi gde su popričali sa jednim sveštenikom koji im je dao blagoslov.

Iako je pre skoro 10 godina raskinula sa Milanom, Rada je sa njim bila bliska svo to vreme. Sve češće svađe i nesuglasice sa Harisom dovele su je do toga da se zapita da li je on pravi muškarac za nju. Rada je sve češće počela da se čuje sa Milanom, mnogo više nego pre. Dodatno su ih zbližili i žestoki napadi na njih kada su imali iste stavove o koroni i vakcinaciji. Zajedno su počeli da obilaze manastire po Srbiji, i Rada je konačno shvatila da je uz Milana mnogo spokojnija i srećnija jer imaju isti pogled na budućnost. Tada je shvatila da treba da ostavi Harisa koji se bio sve sebičniji u poslednje vreme, dok joj je Milan pružao utehu i spokoj kada su zajedno”, otkriva naš izvor blizak pevačici i dodaje:


Njih dvoje su odlučili da nikome ništa ne govore o svojim osećanjima. Za sada kriju da su obnovili ljubav, jer znaju da će im to napraviti novi haos od života. Oni su pre dve nedelje zajedno posetili jednu crkvu u Beogradu, tamo su popričali sa sveštenikom koji im je dao blagoslov i rekao da treba da slede svoje osećaje bez zadrške. Osim toga, Rada ove godine puni 37 godina, a Milan 35 i njima je već postalo jasno da su oni idealni jedno za drugo. Nikada nisu prestali da se vole i poštuju, a takvi brakovi su najdugovečniji. Posle njihovog tajnog pomirenja, Rada je istinu rekla samo sestri i svom ocu. Njen tata se mnogo obradovao, on je uvek pričao kako je Milan pošten dečko i da bi voleo da se Rada uda za njega.

Harisa nikada nije prihvatio i doživeo kao budućeg zeta, nije mu se dopalo to što je odbijao da dođe kod njega u Četereže i što su se njegovi roditelji stalno mešali u njihovu vezu, kao da im Rada nije dovoljno dobra jer nije iste vere. Upravo to što su ona i Milan postali pravi vernici sada ih je zbližilo i otvorilo im novi put. On izbegava da se pojavljuje javno i da priča za medije, pa zato i Rade ima sve manje. Još uvek se viđaju tajno kod nje, ili kod njega u stanu, ali će se uskoro i to promeniti. Mislim da će ponovo da započnu zajednički život, ali o tome još ne pričaju”, završava naš izvor.

 

Pročitajte: Rada Manojlović održala lekciju mladim devojkama, ovo bi svaki roditelj trebalo da kaže svom detetu

IZVOR: STAR

SLIKE: Youtube, Printscreen

Još iz kategorije