Slađa Alegro krije prvi brak: Bivšeg muža pevačice hapsili zbog nedozvoljenih supstanci

14.06.2024

20:20

By

Prvi muž Slađe Alegro

Bojan Vuković

Pevačica Slađa Alegro u skladnom je braku nekoliko godina i ima ćerkicu Milu, međutim, pre supruga Zorana sa kojim je pevačica sada, postojao je i prvi muž Slađe Alegro o kojem ona ne govori javno. Naime, malo ko zna da je pevačica pre braka sa Zoranom već bila udata, ali o tome izbegava svaku priču, pa je tema prvi muž Slađe Alegro maltene zabranjena.

Prvi muž Slađe Alegro je tema o kojoj ona nikad ne priča

Kako je jednom prilikom istakla i naglasila, prvi muž Slađe Alegro za poznatu pevačicu je prošlost koju je zaboravila, pa samim tim nema potrebu da bilo šta o njemu govori za medije. Čak izbegava i da spomene da je bila udata pre drugog braka u kom je srećna i ispunjena, a o njenom prvom suprugu ne govore nikada čak ni poznati prijatelji Slađe Alegro.

Prvi muž Slađe Alegro

Sladja AlegroBojan Vuković

Kako prenosi portal „Kurir“ prvi muž Slađe Alegro je izvesni M.L. zvani Leka, (38) koji je 2010. godine, prema pisanjima medija, navodno uhapšen sa petočlanom kriminalnom grupom zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet nedozvoljenih supstanci, ali tek o tome Slađa nikada nije htela da kaže javno ni reč, te je na pomen te teme Slađa Alegro iznela oštre kritike na račun svih koji u tu priču zadiru.

Prvi muž Slađe Alegro je njena davna i zaboravljena prošlost koje se i ne seća

Niti sam se hvalila kada sam se udala prvi put, niti sada želim da raspredam priču o svojoj rastavi prvog braka. Sva moja privatnost je samo moja lična stvar i ne bi trebalo da je interesantna bilo kome niti da se tiče ikoga osim mene i onih kojih se tiče – rekla je Slađa ranije o svom prvom braku.

Pročitajte i – Srce je zauvek slomljeno – Slađa Alegro neutešna zbog njegove smrti, svi šalju reči utehe 

– Mi smo se odavno razišli. Godinama ne znam ništa o njemu i njegovom životu niti se o bilo čemu na tu temu raspitujem, to je odavno završena priča za mene. Iznenađena sam što je to uopšte tema koja se pokreće i koju meni namećete, nema potrebe da ja to komentarišem – poručila je svojevremeno pevačica Slađa Alegro za domaće medije, prenosi „Kurir“.


 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije