Prvi muž Dubravke Mijatović neće više da ćuti: Vreme je da i javnost sazna kakva je ona zaista majka svojoj ćerki

22.06.2024

19:00

By

Prvi muž Dubravke Milatović

ata images

Ulogama u kultnim serijama „Bolji život“ i „Srećni ljudi“, glumica Dubravka Mijatović stekla je ogromnu popularnost i osvojila srca mnogobrojne publike, a jedna od filmskih uloga koja joj je obeležila život u svakom smislu jeste i lik Nadice u kultnom ostvarenju „Tri palme za dve bitange i ribicu“.

Prvi muž Dubravke Milatović takođe je poznati glumac

Kako je svima poznato , glumačka diva bila je u braku sa pokojnim Marinkom Madžgaljem sa kojim je dobila ćerkicu Saru i uz kojeg je bila do njegovog poslednjeg dana, pa se retko ko seća da je i pre legendarnog Madžgalja ona već bila u braku.

Prvi muž Dubravke Mijatović

Dubravka MijatovićATA IMAGES

Prvi muž Dubravke Mijatović, naime, takođe je poznati glumac, a reč je Goranu Radakoviću sa kojim je delila kadrove upravo u pomenutom filmskom ostvarenju „Tri palme za dve bitange i ribicu“, davne 1998. godine.

Prvi muž Dubravke Milatović

Dve godine kasnije, par je stupio u brak iz kog su dobili ćerku Ivu, međutim nedugo od venčanja emotivni partneri shvatili su da nisu jedno za drugo, te su sporazumno doneli odluku da se razvedu, a u godinama koje su usledile nastavili su da neguju prijateljski odnos, pvenstveno zbog zajedničkog deteta.


Pročitajte i – Tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović konačno otkrivena – Šokiraćete se kad čujete šta je sve promenila na sebi

U neko doba, oboje su sreću pronašli pored drugih partnera. Dubravka se ponovo udala, što je učinio i Goran, u drugom braku glumac je dobio sina Mihajla, a ona se sa Marinkom ponovo ostvarila u ulozi majke donevši na svet ćerkicu Saru.

Uprkos novonastaloj situaciji i razdvojenim životnim putevima, nekadašnji partneri zajedničkim snagama nastavili su da učestvuju u odgoju i vaspitanju prvenice Ive, a za svoju nekadašnju partnerku, prvi muž Dubravke Mijatović uvek je imao samo reči hvale, čemu svedoči i jedan njegov intervju za magazin „Story“.

Prvi muž Dubravke Milatović otvorio dušu i otkrio sve o odnosu sa popularnom glumicom

U istom je ispričao u kakvim je odnosima sa bivšom ženom i otkrio kakva je glumica kao majka:

– Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to – rekao je svojevremeno prvi muž Dubravke Mijatović, pa se dodatakao i svoje najbitnije uloge – uloge oca.

Prvi muž Dubravke Milatović

– Čim se rodila, već je pokazivala da ima svoju ličnost, a sada je već u godinama kad se očekuje da bude svoja. Nekada ne umem da se snađem s njenim prohtevima, ali se trudim i sigurno je da za tim uvek imam želju.

– Tvrdoglava je na mene, a kada naiđete na nekog ko je sličan vama ili kao vi, onda to znači neprekidnu borbu. S druge strane, verujem da je ta osobina neophodna kada se živi u ovakvom svetu -rekao je glumac za pomenuti magazin.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Instagram/Youtube Printscreen

Još iz kategorije