Pojavio se prvi dečko Jelene Karleuše: Ovo su svi detalji o moćnom frajeru

09.07.2024

16:15

By

Prvi dečko Jelene Karleuše

Instagram

Jelena Karleuša

Prvi dečko Jelene Karleuše bio je opasan frajer. Naime, Jelena Karleuša imala je u mladosti veliku ljubav, a tada njen suprug Duško Tošić nije bio ni blizu odrasle osobe.

Prvi dečko Jelene Karleuše bio je opasan frajer i mnoge su ga želele

Podsetimo, Jelena Karleuša trenutno je u procesu razvoda od supruga Duška Tošića, a pre nego što se udala za fudbalera, „malu od skandala“ povezivali su sa mnogim moćnim muškarcima.

Inače, pre Tošića, Jelena je bila u braku i sa Bojanom Karićem, ali su se vrlo brzo razveli.

Prvi dečko Jelene Karleuše

Jelena je nedavno priznala da je kao četrnaestogodišnjakinja bila zaljubljena u pevača Željka Šašića. Ona mu je to i priznala na moru, ali ju je pevač odbio zbog razlike u godinama. Jelena mu je odbrusila da će jednog dana biti poznatija od njega i to se zaista i dogodilo, a do njihove veze nikada nije došlo, ali među njima nema zle krvi, pa se sada poštuju kao kolege.

Pročitajte i – Duško Tošić nasrnuo na suprugu – Jelena Karleuša sve prijavila policiji

Ipak, mnogi se i dan-danas pitaju ko je bio prvi dečko Jelene Karleuše, pa se nedavno na Instagramu pojavila njegova fotografija, kao i sve informacije o njemu:


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srbija Showbizz (@srbija_showbizz)

– Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu. Nadam se da ćemo dugo biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. Puno mi pomaže i daje mi satisfakciju da nastavim da se bavim ovom profesijom. Mnogo ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece – pričala je svojevremeno Jelena, pa je jasno da je prvi dečko Jelene Karleuše bio njena velika ljubav.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije