Lidija progovorila o odnosu sa Cecom i Anastasijom: Više nisu bliske kao nekada, ovo je jedina istina

26.06.2024

20:15

By

Prijateljica Cece Ražnatović

ATA IMAGES

Ceca i Anastasija Ražnatović

Prijateljica Cece Ražnatović ne krije istinu. Poznata spisateljica i frizerka za decu Lidija Ćirić nekada je bila dobra sa Cecom Ražnatović, a i Anastasija Ražnatović joj je bliska i draga, međutim, kako je izjavila, sa njima više nije u kontaktu.

Prijateljica Cece Ražnatović ne krije istinu o prijateljstvu koje više nije kao nekada

Naime, prijateljica Cece Ražnatović, pomenuta spisateljica Lidija Ćirić, žena koja je pre dve decenije bila deo porodice Ražnatovićjednom prilikom u svojoj velikoj ispovesti otkrila je kako je bilo raditi u butiku kod Cece i pokojnog Željka Ražnatovića

Osim toga Lidija je javno ispričala da su je Ceca i pokojni Arkan tada angažovali da čuva malu Anastasiju Ražnatović, pa je objasnila i kako je do toga došlo i kakva su joj iskustva sa poznatim parom.

Prijateljica Cece Ražnatović

Ceca i AnastasijaPrintskrin/TV Blic

– Mojoj sestri je zazvonio telefon. Ona je stanovala preko puta hotela Jugoslavija i pozvao ju je čovek koji je bio nekad u Arkanovoj gardi. Ceca traži za butik devojku. On je tražio tu jednu Maju, ali ona nije bila tu, a ja sam tog dana došla do moje sestre. I ona mu kaže – Maja nije tu, ali tu je Lidija. Bila je to fantastična prijateljica Cece Ražnatović i njene porodice – započela je Lidija ranije, prenosi Espreso, pa je dodala:

Pročitajte i – Jedno joj nikada nisu oprostili – Ceca Ražnatović otvorila dušu, ovo je prava istina o odnosu sa roditeljima

– Ja sebe nisam videla u tome, šta ću ja u butiku ja i haljine ne idemo zajedno. I on reče mojoj sestri da ja odem do Jugoslavije i da se javim Ceci. Dvoumila sam se jer – em stigla tek sa treninga, em gde ću na razgovor za posao u trenerci. Ali čujem dobra je plata. U to vreme 500 maraka kad su svi imali po tri marke platu – ispričala je Lidija preneo je ranije Espreso i dodala da se Arkanu dopala što trenira i nema poroke, ali i zbog toga što ga je poštovala, ali ga se nije plašila, pa su stoga i imali savršenu saradnju:


Prijateljica Cece Ražnatović bila je deo Arkanovog biznisa krajem devedesetih

– Videla sam Cecu i njega pre toga na televiziji i to je bilo to. Bilo mi je čudno što svi ustaju kad on uđe, jedino ja sedim. Onda su mi objasnili ko je on. Željko je kapirao da ja imam poštovanje prema njemu ali da nemam strah i to se i njemu ali i Ceci dopalo. Kad su se butici zatvorili onda je on tražio da dođem da radim u njegovoj poslastičarnici “Ari”. Ma kakvi, pa meni će ajncer da ispadne. E onda su me angažovali da čuvam Anastasiju. Ona se rodila te 1998. Čuvala sam je do bombardovanja. Posle sahrane nismo više ostale u kontaktu – ispričala je tadašnja prijateljica Cece Ražnatović, Lidija Ćirić koja je kasnije postala pisac.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije