Drama posle operacije: Vesna pobegla iz bolnice, evo gde se krije FOTO

18.03.2023

14:00

By

Vesna Zmijanac

B. VUKOVIĆ

Potez Vesne Zmijanac zabrinuo ćerku Nikoliju

Vesna Zmijanac prošlog četvrtka operisana je u Kliničkom centru gde su joj ugradili dva bajpasa i sada se uspešno oporavlja.

Potez Vesne Zmijanac izazvao lavinu komentara

Kako saznajemo, pevačica se oseća dobro i puštena je na kućno lečenje, međutim, ona ne želi da leži u stanu već hoće da se oporavlja na Bukulji. To zadaje glavobolje njenoj ćerki Nikoliji kojoj zbog obaveza lakše pada da joj je majka u Beogradu jer od kada je Vesna napustila bolnicu, njena ćerka se maltene preselila kod nje kako bi je negovala.

Pročitajte: Bolest je uzela maha- Vesna Zmijanac završila u bolnici, evo kako se sada oseća FOTO

Potez Vesne Zmijanac

Čak je angažovala i medicinsku sestru koja je pazi 8 sati dnevno.

Pročitajte: Skupo platila grešku- Vesna Zmijanac je ovoj ženi otela muža, a onda je usledio šok obrt

Potez Vesne Zmijanac


– Vesna nije navikla da leži i ne radi ništa, pa je sada nervozna i hoće da ode na Bukulju da se tamo oporavlja. Kako je sada vreme lepo njoj bi prijalo da sedi u dvorištu na svežem vazduhu, može i da prošeta dok u stanu jedino može da izađe na terasu. Međutim, Nikoliji je sada lakše da joj majka bude na oku i da bude blizu nje kako bi mogla svaki dan da je obilazi. Pokušava da joj to objasni, ali Vesna je ubeđuje da je super i da nema potrebe da se sekira. Niki je angažovala i medicinsku sestru koja dolazi svaki dan i vodi računa o Vesni, ali bez obzira na sve, lakše joj je kada se sama uveri da joj je majka dobro. Ipak, kako stvari stoje mislim da će Vesna isterati svoje i preseliti se na Bukulju kako bi imala mir koji joj treba- kaže naš izvor.

Pročitajte: Relja i Nikolija spasili ljubav- Evo šta su uradili za mir u kući FOTO

Potez Vesne Zmijanac

Ovaj potez Vesne Zmijanac sigurno je zabrinuo najviše njenu ćerku Nikoliju, ali nadamo se da će se pevačica što pre oporaviti i vratiti svojoj vernoj publici.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije