Prvo oglašavanje Slobe Radanovića nakon stravične nesreće: Žao mi je što…

05.01.2023

17:00

By

Sloba Radanović napravio haos izjavom

Bojan Vuković

Sloba Radanović

Potez Slobe Radanovića oduševio je njegove pratioce

Sloba Radanović veoma je aktivan na društvenim mrežama gde sa svojim fanovima deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života. Ovoga puta pevač je otkrio pratiocima na Tviteru detelje nemile situacije u kojoj se našao, a na njegove reči niko nije mogao da ostane imun.

Potez Slobe Radanovića je vredan divljenja

Naime, Sloba se sinoć našao u blizini beogradskog aerodroma, a upravo na toj deonici dogodila se stravična saobraćajna nesreća. Hrabar, kao i uvek, Sloba je zaustavio svoj automobil i pokušao da pomogne ljudima u nevolji.

Pročitajte: Fotografija govori više od reči – Jelena Radanović u suzama, evo kako Sloba tretira njenog sina FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

– Noćas saobraćajka na autoputu blizu aerodroma, slupan auto na sred puta, momak pored puta leži pored drugog auta, ljudi prolaze i niko ne staje da vidi jesu živi. Žao mi je što delim vazduh sa svakim ko je prošao sinoć, a nije stao. Niko nije normalan – napisao je on.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao – Sloba ostavio trudnu ženu, oglasila se i Jelena FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

Potez Slobe Radanovića oduševio je njegove pratioce, a ovo nije prvi put da pevač ličnim primerom pokaže kako jedna javna ličnost treba da se ponaša. Podsećanja radi, Sloba je pre nekoliko meseci spasio devojku koju je u teretani napao nepoznati mladić. Nekoliko dana nakon nemilog događaja Radanović je još jednom pokazao svoje junaštvo kada je sprečio mladića da skoči sa mosta.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije