Grcao u suzama! Ivan Marinković se obratio Goci Tržan: Moja prva ljubav, prva sreća FOTO

19.04.2023

22:00

By

Sin Miljane Kulić

Ivan Marinković

Potez Ivana Marinkovića rastužio gledoace

Tokom Uskršnjih praznika u Zadruzi su se čitale čestitke, a najemotivniji tokom izlaganja je bio Ivan Marinković.

Potez Ivana Marinkovića je iznenadio sve

Naime, njegova dugogodišnja devojka je Jelena Ilić, za koju ga, kako je i sam isticao u više navrata vežu samo lepe uspomene, pa se prvo kao što se i očekivalo obratio njoj.

Pročitajte: Ivan Marinković u suzama zbog sina- Evo o čemu je pričao sa malim Željkom FOTO

Potez Ivana Marinkovića

– Svašta sam prošao sa Jelenom, iz dana u dan vidim koliko mi znači, a trudim se da ne pokazujem. Ja ću da se zaplačem… Mnogo mi nedostaje, ne pamtim da sam o nekome toliko razmišljao i u sebi brinuo. Nikad nisam imao psa i nisam imao osećaj kako je vezati se za životinju. Beka je rođena slučajno na isti dan kad smo Jelena i ja počeli da se zabavljamo, stvarno mi je kao član porodice. Kad dođe ovo lepo vreme samo razmišljam kako idemo i šetamo. Ljubavi, mnogo te volim, mnogo ti značim i mnogo mi nedostaješ. Odmah ću da pozdravim njenu porodicu. Moja sestra, nekad se posvađamo, ali znaš da ću uvek da budem uz tebe. Ne volim kad se posvađamo i želim da znaš da brinem za tebe i da te volim najviše na svetu. Pored svega što sam upoznao sina i što sam se saživeo sa njim. Iako ljudi vide da ovde između mene i sina ne postoji energija, to me ne zanima, nije mi bitno šta će da misle. Hoću da pozdravim mog prvenca, mog sina, moju ćerku – pričao je Marinković kroz suze, pa se dotakao i bivše supruge Goce Tržan kao i ćerke Lene:

Pročitajte: Očekuje ih susret u Zadruzi, a sada je Ivan Marinković šokirao izjavom o Miljani- Ne bi mi bilo žao da umre!

Potez Ivana Marinkovića


– Za nju tek mogu da kažem koliko mi nedostaje. Trudim da se je ne pominjem da neke stvari ne bih morao da objašnjava i da se pravdam. To je moje prvo dete, moja prva ljubav i moja najveća sreća. To je velika devojka koja će sad 16 godina i mnogo mi nedostaje, rekao je on, pa dodao:

Pročitajte: Dosta joj svega- Goca Tržan smislila najgoru kaznu za bivšeg muža, isplivali svi detalji

Potez Ivana Marinkovića

-Izgubio sam njenih šest godina u rijalitiju, pravio sam gluposti na koje nije bila ponosna, ali tata će sve da sredi i drago mi je što sam zbog nje neke stvari popravio u svom životu. To je moja prva ljubav i moja najveća ljubav na svetu. Pozdraviću naravno i njenu majku, ženu koja godinama brine u njoj i na moju sreću znam da ćerka izrasta pravilno. Možda nemamo određenu komunikaciju koja treba da bude, ima svog muža i nikad nisam sumnjao u Lenino vaspitanje i odrastanje. To su tri osobe koje najviše volim, pored moje Jelene – završio je izlaganje je izlaganje, a ovaj potez Ivana Marinkovića je iznenadio gledaoce.

SLIKE: Dragan Gajić, Bojan Vuković

Još iz kategorije