Andrija Milošević objavio kraj: Nakon četiri godine, ovo je razlog FOTO

30.12.2022

21:46

By

Sin Andrije Miloševića

instagram

Potez Andrije Miloševića rastužio fanove

Glumac Andrija Milošević oglasio se večeras na svom Instagram profilu i saopštio lošu vest za sve fanove. Naime, nakon četiri godine teatar na brdu će se premestiti.

Potez Andrije Miloševića je iznenadio sve

– Draga publiko i svekolika javnosti, ovim putem vas informisemo da smo obavešteni da, nažalost, neće doći do produžetka saradnje sa opštinom Čukarica. Samim tim, Teatar na Brdu prestaje sa radom u sali u kojoj je do sada bio, napisao je glumac koji je ujedno i direktor kulturne ustanove i dodao:

Pročitajte: Severina ima srpske gene- Ovaj poznati glumac je pevačicin stric (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

– U obavezi smo da vas obavestimo o našem dosadašnjem radu i velikim uspesima koje smo imali za samo 4 godine rada… Imajte u vidu da zbog pandemije korona virusa skoro godinu i po dana nismo radili u punom obimu – ali to nas nije zaustavilo u našoj želji da lepotu i osmeh vratimo svakom ko nas je posetio- napisao je Milošević.

Pročitajte: Konačno isplivala istina o razvodu Anđelke Prpić- Ovaj poznati glumac je kriv za krah braka!


Inače, u teatru na brdu su odigrane 394 predstave i 125.196 izdatih ulaznica i 8.997.403,00 dinara je zahvaljujući tome uplaćeno na račun Kulturnog centra Čukarice na ime zakupa sale. Ovaj potez Andrije Miloševića rastužio je sve fanove i obožavao popularnog Teatra na Brdu.

 

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije