Ovo je presudilo: Anastasija osramoćena pred svima, Gudelj slao poruke njenoj koleginici FOTO

03.04.2023

20:00

By

Odlazak Anastasije Ražnatović

Poruke Nemanje Gudelja će šokirati Anastasiju

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj pre nekoliko dana su proslavili godinu dana veze.

Poruke Nemanje Gudelja upućene Kiji Kockar su izazvale lavinu komentara

Od dečka je dobila ogromno iznenađenje kojim se pohvalila na društvenim mrežama, a da je zaljubljenija nego ikada pokazuje i to da se gotovo preselila u Španiju kod njega i da svaki slobodan trenutak prodovode zajedno.

Pročitajte: DEČAK JE! Nemanja Gudelj podelio prelepe vesti, Cecina ćerka blista od sreće FOTO

Međutim, sada su isplivale u javnost informacije koje se Cecinoj ćerki sigurno neće dopasti. Naime, kako prenose mediji, Gudelj je pre veze sa Anastasijom muvao Kiju Kockar. On je nekadašnjoj učesnici rijalitija i pevačici pisao, što je ona i potvrdila. Na poruke Nemanje Gudelja je prokomentarisa sa osmehom:

Pročitajte: Anastasija u šoku- Nemanja Gudelj u zagrljaju druge devojke, kamera sve zabeležila FOTO

Poruke Nemanje Gudelja


Kockareva je prošle nedelje odnela mobilni na servis, a serviser je, dok joj je menjao ekran, ušao na Kijin Instagram profil i odmah javio određenim ljudima.

– Strašno je to što se dogodilo. Baš me briga za poruke koje mi je on slao, ili bilo ko drugi, više me zanima to što mi je ugrožena privatnost, kao i privatnost mojih drugarica koije nisu javne ličnosti. Tu je i moja prepiska sa Kaćom Živković u kojoj se jasno vidi da smo mnoge ogovarale. Svakako sam se najviše zabrinula za sadržaje koje su mi slali prijatelji koji nisu deo javnosti, ali dobro, na kraju je sve ispalo OK. Što se Gudelja tiče, tačno je da sam mu odgovorila sa ha- ha-ha, i to mnogo kasnije pošto su mi poruke od njega stigle. Svakako, on nije moj tip, a mene ne zanimaju aktivni fudbaleri – rekla je Kija kroz smeh.

Pročitajte: Operacija je bila jedino rešenje! Anastasija Ražnatović priznala- Strašno je izgledalo

Poruke Nemanje Gudelja

Takođe,  Kija je nedavno raskinula dugu vezu koju je krila od medija, a u pitanju je čovek koji je vrlo moćan u Španiji. Zapravo, sva njena putovanja u poslednje dve godine bila su zbog njega jer on nije hteo da dolazi u Srbiju zbog njene popularnosti budući da ne voli da se eksponira.

Pročitajte: Na pomolu novi rat- Slobina žena javno prozvala Kiju Kockar, a sve zbog ovoga FOTO

novi dečko kije kockar

– Posle dva meseca koliko je prošlo od raskida mogu da kažem da sam bila u jako kvalitetnoj vezi, pa ne čudi što su mi sva muvanja iz inboksa bila samo za komentar ha-ha-ha! Bila sam usredsređena na inostranstvo, zato sam se i povukla, zaista mi je bio potreban reset, ali sada sam se vratila.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije