Majka Željka Joksimovića priznala istinu: Ovo je unuče na koje je posebno slaba

21.06.2024

14:00

By

Porodica Željka Joksimovića

ATA IMAGES

Željko Joksimović sa majkom i ćerkom

Porodica Željka Joksimovića sjajno funkcioniše. Naime, kantautor Željko Joksimović dugi niz godina živi u skladnom braku sa Jovanom Joksimović sa kojom je dobio troje dece – dve ćerke i sina, a iz prvog braka sa suprugom Vesnom ima ćerku Minu koja je odrasla i uspešno se bavi muzikom jer je talenat nasledila od oca.

Porodica Željka Joksimovića sjajno funkcioniše

Iz braka sa Vesnom Joksimović pevač ima ćerku Minu koja je prvo unuče majke Željka Joksimovića. Pored tri Željkove ćerke i sina Koste, ona ima unuka i od Saše Joksimovića koji je rođeni Željkov brat, inače naš poznati glumac, te je jasno da je porodica Željka Joksimovića i te kako bogata i skladna, međutim, njegova mama Vesna ne krije da joj je ipak najdraža najstarija unuka Mina.

Porodica Željka Joksimovića

Mina Joksimović sa bakomInstagram

Majka Željka Joksimovića, Vesna Joksimović, ne krije da je izuzetno  vezana za sve svoje unuke, a sada je pak priznala da sa najstarijom unukom Minom koja je prva i najstarija ćerka Željka Joksimovića ipak ima posebnu vezu.

Porodica Željka Joksimovića

Mina i Željko Joksimović sa majkom pevačaInstagram

Željkova majka Vesna je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojom najstarijom unukom Minom uz opis koji jasno svima stavlja do znanja da je na prvo unuče ostala najslabija, kao i da to ne krije:


„To je moja prva najslađa unuka, moj slatkiš“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije