Bikovićeva porodica ostala bez svega: Glumac sa knedlom u grlu pomenuo brata koji se zamonašio FOTO

10.03.2023

22:00

By

Komšije Miloša Bikovića

E-Stock

Miloš Biković

Porodica Miloša Bikovića je živela skromnim životom

Popularni glumac Miloš Biković retko kada priča o svom privatnom životu, ali je napravio jedan izuzetak.

Porodica Miloša Bikovića je prošla kroz teške trenutke- glumac izneo sve u javnost

Naime, kao što je već poznato brat Miloša Bikovića se zamonašio i starešina je manastira Jovanja, a glumac je sada ispričao pojedine detalje njihovog odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

– Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: ‘Razmisliću o tvojim rečima- ispričao je Miloš tada za rusko izdanje magazina Esquire i objasnio zbog čega je njegov brat odlučio da život provede u manastiru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


– Objasnio mi je da nikada nije osetio takvu punoću života i da ju je pronašao jedino u dodiru sa Bogom. Kada je moja slava premašila sve ono što sam očekivao, sećam se da mi je brat rekao: ‘Sada više nisi bitan samo ti. Sada si postao simbol’. On je na neki način počeo da mi se divi, iako ja to nikada nisam očekivao jer je to neobično za jednog monaha. On dobro zna koliko i kada se ja lomim i sumnjam u sebe- ispričao je iskreno Biković.

Takođe, Biković je u ovom intervjuu pričao i o majci koja je kako kaže imala drugačiji pristup kada je njegova glumačka karijera u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala- ispričao je Biković, a zatim otkrio šta je kupio majci od prvog velikog honorara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

– Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste- istakao je Biković.

Porodica Miloša Bikovića se ne eskponira javno, a glumac je iznenadio iznošenjem ovih detalja u medije.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije