Kućna pomoćnica Seke Aleksić iznela šok detalje: Evo šta se desilo u pevačicinom braku FOTO

20.02.2023

12:00

By

Seka Aleksić se oglasila

Pomoćnica Seke Aleksić iznela istinu o pevačici

Popularna pevačica Seka Aleksić već dugi niz godina uživa u ljubavi sa bokserom Veljkom Piljkićem.

Pomoćnica Seke Aleksić otkrila nepoznate detalje

Njih dvoje kao krunu ljubavi imaju dva sina Jakova i Jovana, ali ne nameravaju tu da stanu već sa nestrpljenjem isčekuju još dece. Međutim, ono što se poslednjih meseci provlačilo kroz medije jeste njihov odnos. Naime, Seka je počela više da nastupa i da ide na odmore sa svojim prijateljima pa su se mnogi pitali da li je u njihovom braku sve u redu.

Pročitajte: Kraj ljubavi- Sin Dragane Mirković ostavio Čolinu ćerku, pevačica umešala prste FOTO

Pomoćnica Seke Aleksić

Pomoćnica Seke Aleksić se oglasila za medije i otkrila pravu istinu kada je ovaj odnos u pitanju.

– Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima – ispričala je bivša zaposlena u njihovoj vili u Staroj Pazovi.


Pročitajte: Kriza u braku- Seka Aleksić ovo krije od muža, javnost u neverici (foto)

Pomoćnica Seke Aleksić

Kako navodi nekadašnja kućna pomoćnica Seke Aleksić, pevačica i njen muž su toliko skromni da su u svim poslovima učestvovali zajedno sa zaposlenima.

Pročitajte: ŠOK SLIKE- Seka se skinula na aerodromu, putnici u čudu!

Pomoćnica Seke Aleksić

– Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila – završava prepuna pozitivnih utisaka bivša pomoćnica Seke Aleksić.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije