Šok obrt: Teodora moli Anđela da joj sve oprosti, evo šta on kaže FOTO

18.02.2023

13:00

By

tajne porodice ranković

Pomirenje Teodore i Anđela svi očekuju

Od kada je raskinula vezu sa košarkašem Ninom, Teodara Džehverović je striktna da više neće eksponirati svoj ljubavni život.

Pomirenje Teodore i Anđela ne prestaje da se komentariše

Međutim, kako smo saznali, ona je nedavno obnovila kontakt sa bivšim dečkom Anđelom Rankovićem.

Pročitajte: Preokret nakon raskida- Teodora Džehverović pokazala ultrazvuk bebe FOTO

Pomirenje Teodore i Anđela

On je bivšoj čestitao na nagradi koju je dobila na MAC festivalu i od tada se redovno čuju.

– Istina je da su obnovili kontakt, ali je za sada to prijateljski. Činjenica je da Anđelo nikada nije preboleo Teu, mada mu je dovoljno da budu prijatelji jer dok nisu bili u kontaktu baš mu je bilo žao da se posle svega tako raziđu. On je ugrabio priliku i čestitao joj na nagradi koju je dobila, ona se zahvalila i tako su ušli u komunikaciju. Ne žele da se zna da su u kontaktu kako se ne bi pokrenule neke priče, ali oni su slabi jedno na drugo tako da svašta može tu da bude- priča nam izvor blizak pevačici i dodaje:


Pročitajte: Sandra Rešić nakon raskida sa Anđelom donela neočekivanu odluku!

Pomirenje Teodore i Anđela

Teodora i Nino nisu ostali u dobrim odnosima, a sa Anđelom se nikad nije svađala i samo da bi Nina ispoštovala sa bivšim nije imala nikakav kontakt. Zato su sada obnovili komunikaciju, bili su i na večeri i ispričali se, znam da trenutno nema ništa više od prijateljstva, ali se to kod njih nikad ne zna, a nema sumnje da pomirenje Teodore i Anđela svi sa nestrpljenjem očekuju.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije