Za ovim momkom i dalje svi plaču, kao da je juče poginuo: Tijana Dapčević otkriva veliku tajnu

10.07.2024

18:15

By

Pevačica Tijana Dapčević

ATA IMAGES

Tijana Dapčević

Pevačica Tijana Dapčević otkrila je tajnu o smrti pevača Tošeta Proeskog. Naime, Tijana Dapčević rodom je iz Makedonije kao i pokojni Toše, te ne čudi što o njemu zna detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Pevačica Tijana Dapčević otkrila je tajnu o smrti poznatog pevača koji je poginuo na vrhuncu karijere

Gostujući u jednoj emisiji pevačivca Tijana Dapčević otkrila je, naime, pomenutu tajnu u vezi sa smrću Tošeta Proeskog, te su tek sada isplivali detalji.

Ona se, kako sada prenose mediji, dotakla svog tragično stradalog prijatelja i kolege Tošeta Proeskog i ispričala detalj koji javnost dosad nije zanala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOŠE PROESKI (@toseproeski_)

Kako je objasnila pevačica Tijana Dapčević, Tošeta je u muzičkoj školi zapazio njen otac dok je tada kao srednjoškolac svirao klarinet. Sticajem okolnosti, kako je istakla Tijana, njen tata čuo je tada i kako Toše peva i odmah je reagovao, a o problemima Tijane Dapčević pročitajte u odvojenom tekstu.


– Ma kakav klarinet, on je pevač, on treba da peva, poslušajte me – prisetila se Tijana i dodala:

– Moj tata je to saopštio i Tošetovom ocu i tako je sve počelo, nakon toga je sve istorija – istakla je nedavno Tijana koja je svojevremeno govorila koliko se ljutila na pevača što je krenuo put estrade i odustao od akademije. Nakon što mu je karijera dostigla vrhunac, nažalost nije preživeo sve što ga je snašlo.

Pevačica Tijana Dapčević ne krije da i danas pati za prerano nastradalim kolegom

Podsećanja radi, Toše Proeski je imao samo 26 godina kada je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hrvatskoj. Njegov odlazak teško su prihvatili gotovo svi, počev od porodice, do prijatelja, kolega, ali i fanova koji i danas uživaju u umeću njegovih pesama. O besprekornom talentu, nezaboravnom glasu, a pre svega dobroti, večno će pričati mnogobrojni pevači koji su ga poznavali, kao i najbliži koji se ne mire sa time da ga više nema.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo, Espreso

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije