Tajni plan Marije i Bebice: Svi će zanemeti kada ovo urade, Miljana će pući od tuge FOTO

15.04.2023

20:00

By

Dugovi Miljane Kulić

Bojan Vuković

Miljana Kulić

Plan Marije i Bebice će rastužiti Miljanu

Iako su do sada ćutali na sve Zoline prozivke i izjave, Kulići su konačno shvatili da moraju da se udruže i da mu nekako stanu na put.

Plan Marije i Bebice je isplivao na videlo

Kao najmlađi, Bebica je to preuzeo na sebe i obećao je Mariji i Siniši da će dati sve od sebe kako bi se osvetio Zoli što mu je preoteo Miljanu.

Pročitajte: Više nije tajna- Marija Kulić i Filip Car bili zajedno u etno selu, isplivali svi detalji

Plan Marije i Bebice

On je i dalje u njihovoj kući u Nišu i tamo su skovali tajni plan za osvetu, a Bebica je rekao Mariji da poznaje opasne batinaše koji će Zoli sve kosti da polome za 300 evra, te da ne treba da brine šta će biti kada on izađe iz rijalitija, jer će ga na silu odvojiti od Miljane.

Pročitajte: Siniša Kulić sve lošije- Bebicu krivi za ovo FOTO

Plan Marije i Bebice


– Kulići su poludeli što je Miljana opet sa Zolom. Bebica se raspitivao za neke opasne momke, tačnije batinaše koje bi angažovao da ga prebiju i tako zaplaše Zolu da prestane da juri za Miljanom koja mu je zlatna koka. Cela porodica Kulić, pa i Miljanine sestre, složile su se da Zoli treba stati na put pa makar i batinama. Bebica za sada sve radi diskretno, već je najavio batinašima da će uskoro imati posla i šta će biti njihov zadatak. Oni prvo treba da zaplaše Zolu, a ako to ne uspe onda će morati batinama da ga srede- otkriva izvor iz Niša koji kaže da je Marija Kulić sa oduševljenjem aminovala Bebicin plan.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije