Kija otkrila detalje o Zvezdanovoj ženi: Skovala je opasan plan, od ove osobe tražila sigurnu pobedu FOTO

01.02.2023

12:00

By

Plan Ane Ćurćić

Plan Ane Ćurčić ne prestaje da se komentariše

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić je nedavno ušla u Zadrugu i pomrsila konce svom bivšem partneru u njegovoj ljubavi sa Anđelom.

Plan Ane Ćurčić iznenadio sve- Kija otkrila detalje

Međutim, sada su isplivali novi detalji kada je Ćurčićeva u pitanju. Naime, kako je Kurir prenedo Ana se pre ulaska u Zadrugu javila se Vanji, prijateljici Kije Kockar, kako bi joj radila PR i pomogla u pobedi u rijalitiju.

Pročitajte: Veliki preokret u Zadruzi- Palo pomirenje Ane i Zvezdana, on jecao na njenim kolenima VIDEO

Plan Ane Ćurćić

– To iskače svuda, niko ne može da kaže da ne zna nešto o tome. Da pratim, ne pratim, ali sam upoznata sa nekim stvarima, jesam. Možda čak upoznatija sa nekim sporednim stvarima nego što je bilo ko. Ja ne bih komentarisala sve to. Rečeno je da je Ana Ćurčić uzela mog PR. Prvo ja nikada u životu nisam imala PR, drugo to je moja drugarica Vanja kojoj sam tada dala telefon. Tada nisu postojale ni fan stranice, ona je to u nekom ludilu uradila. Hvala joj puno što me je podržala kao drugaricu – rekla je Kija i dodala:

Pročitajte: Procureli detalji Janjuševog ugovora- Ovaj zadatak mora da uradi za ogroman honorar FOTO

Plan Ane Ćurćić


– Međutim, jeste tačno da je Vanja dobila poruku od Ane. Neću otkrivati ko je dao broj, imam sve skrinšotove, ali jeste tačno da je dobila poruku. Mada Vanja, uz moje savete, nikako nije ušla u tu priču. Inače, Vanja je prvo dobila poruku od Ane da se čuju, gde joj je ona pozivom sve objasnila.

Pročitajte: Obeležavanje Svetog Nikole- Sloba proslavio krsnu slavu, Kija Kockar čestitala FOTO

Plan Ane Ćurćić

Plan Ane Ćurčić za ovogodišnju sezonu Zadruge se sve češće spominje, a prilog u tome govori ičinjenica da je ona sve bliže pomirenju sa svojim bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije