Milica Todorović otkrila sočne detalje iz spavaće sobe: Pet, šest puta za dvadeset četiri sata…

12.06.2024

09:20

By

Pevačica Milica Todorović

Dragan Gajić

Pevačica Milica Todorović nakon nekoliko meseci veze odlučila je da stavi tačku na odnos sa bivšim manekenom Lazarom Granićem, a nakon ljubavnog brodoloma za „Blic“ je potvrdila vest da se razišla od emotivnog partnera.

Pevačica Milica Todorović progovorila o intimi

-Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vreme i to je to – kratko je rekla Milica za pomenuti list.

Iako o razlozima raskida nije detaljisala u medijima, dobro upućeni izvor izneo je svoje tvrdnje i otkrio da je Milica bila ta koja više nije mogla da izdrži:

– Milica i Lazar su se na prvu loptu dopali jedno drugom, tako da su odmah i otpočeli romansu. U prva dva meseca je među njima vladala strast, pa su razlike koje postoje bile u senci.

– Vremenom je Milici sve više počelo da smeta to što je Lazar umnogome nezreliji od nje, ali nije želela da ga pritiska i menja već je pustila vreme u nadi da će se on spontano menjati – ispričao je izvor i nastavio:


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazar Granic (@lazargranic)

– Postajalo joj je sve teže da prećuti to što joj smeta. U njemu nije prepoznala nikakvu ozbiljnost niti želju da grade ozbiljniju budućnost. Lazar je želeo da izlaze, da se provode, putuju i zezaju, a ona je odavno u fazi kada joj treba sklad, mir i parter sa kojim će imati želju da osnuje porodicu.

Pevačica Milica Todorović otkrila najintimnije detalje iz kreveta

– Kod njega to nije osetila, a poslednje nedelje bile su joj nepodnošljive. Smetalo joj je kada je zagrli i poljubi, te je počela sve ređe da se viđa sa njim. Umesto da sa njom razgovara o odnosu, nastavio je da se ponaša klinac. Tada je pukla, našla se sa njim i ostavila ga – zaključio je izvor za “Alo”.

Pročitajte i – Bivši joj je slomio srce! Milica Todorović priznala – Plačem zbog raskida…

Kako je svima poznato,pevačica Milica Todorović pre Lazara uživala je u  romantičnom odnosu sa glumcem Petrom Strugarom,a u jednom gostovanju kod Amidžića otkrila je niz detalja iz njihove spavaće sobe i iznenadila javnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)

Na pitanje koliko puta je najviše vodila ljubav u roku od 24 sata, pevačica je kao iz topa odgovorila:

– Možda pet, šest puta, tako nekako – istakla je, da bi potom otkrila da se to dogodilo baš sa Petrom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije