Poznatu pevačicu muž prevario sa medicinskom sestrom: Otkrila sve detalje traumatičnog iskustva

01.07.2024

12:50

By

Pevačica Ivana Šašić

Ivana Sasic Instagram

Ivana Sasic Instagram

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Ivana Šašić, pre dve godine prošla je kroz nimalo lak životni period. Naime, ona se 2022. godine razvela se od supruga Bojana Simića, a kako se navodi, razlog rastanka je prevara.

Pevačica Ivana Šašić progovorila o preljubi i razvodu

– Dragi moji, da ne bi bilo nekih spekulacija i priča, evo ovako javno: Razvodim se! Bojan i ja smo došli do situacije preko koje je nemoguće preći, tako da je najbolja opcija – razvod. Čistog obraza i mirne savesti izlazim iz braka sa Bojanom – oglasila se tada pevačica Ivana Šašić putem društvenih mreža, a zatim za domaće medije pričala o detaljima prevare:

– Prevaru ne smatram kao bauk, pa možda bih i prešla, da je bio intiman čin njih dvoje, pa kao ne znam, možda bih prešla, ali ljudsku izdaju ne praštam. On mi se kleo da od toga nema ništa, da mu je to neko namestio i sve ovo vreme on je pokušavao da se pomirimo, i poruke, i zvanje, i pisanje, ali ja sam samo htela da budem čista sama sa sobom – ispričala je Ivana tada za „Srpski telegraf“ i otkrila da se čula sa ljubavnicom svog supruga.

– Ja sam se čula sa tom gospođom, protiv nje nemam ništa, ona ništa nije kriva. Ja sam je zamolila da mi pošalje njihove prepiske, on se i dalje kune da to nije njegovo i da te prepiske on nije pisao, a sa druge strane, ko će znati kako on piše, bolje od mene? Ja znam da je on pisao te poruke.

Pročitajte i – Ivana Šašić u strahu za život – Tražim pomoć policije

– Kroz ovaj pokušaj pomirenja sa mnom, meni samo pozli, jer mi šalje iste poruke kao i njoj! Ja sam stavila tačku, jednostavno ne možeš nekome od deset dana poznanstva i veze reći da ga voliš, a posle toga kada te neko uhvati u toj prevari, da pokušavaš da se pomiriš sa ženom sa istim tim rečima – isrpičala i dodala:


Pevačica Ivana Šašić

– Nemamo zajedničku decu, imovinu, ništa na osnovu čega bi se delili. Sa druge strane, ja sam starija od njega sedam godina, ja imam dva sina, on ima sina iz neke prethodne veze… da je našao neku mladu i zgodnu, ja bih mu rekla svaka mu čast – zaključila je pevačica Ivana Šašić koja je sada iznela svoj stav o ženama koje, iako znaju da ih partneri varaju, ostaju u takvim bračnim zajednicama.

Pevačica Ivana Šašić nije prešla preko prevare, a evo šta misli o ženama koje i pored toga ostaju u bračnim zajednicama

– Doživljavaju, ali ćute zbog svojih interesa. I onaj za koga nikada ne bi pomislili da vara ženu, dešava se da vara. Isto tako, ima i žena za koje nikada ne bi pomislio da varaju muževe, pa varaju, ali su tu iz nekih interesa svojih.

Pevačica Ivana Šašić

– Kada mi neko kaže „Ja sam sa njim zbog dece“, deca ne čuvaju brak i za njih i nije dobro da žive roditelji u lošem braku, jer ta deca sve čuju i sve vide. Ja sam za to, ako ne ide, ne ide, a kada se razvedeš radi šta god hoćeš – rekla je Šašićeva.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Dragan Gajić/Bojan Vuković/Ivana Sasic Instagram

Još iz kategorije