Pretučena poznata pevačica: Davio me je i lomio mi ruku, prokrvarila sam

08.07.2024

21:45

By

Pevačica Dunja Ilić

Instagram

Dunja Ilić

Pevačica Dunja Ilić ispričala sve o nasilju koje je pretrpela. Kako prenose mediji, Dunja Ilić žrtva je stravičnog nasilja od strane novog partnera za kojeg je htela da se uda.

Informacija o braku Ajle Begović, poznatije kao Dunja Ilić, sa novim partnerom izazvala je veliku pažnju javnosti.

Pevačica Dunja Ilić ispričala sve o nasilju koje je pretrpela

Ajla se nije zvanično venčala, već je promenila prezime na društvenim mrežama kako bi izazvala ljubomoru bivše devojke svog partnera, pisali su domaći mediji, ali izgleda da nije sve tako bajno.

Na Instagramu je objavila fotografije sa novim dečkom, ponosno ga predstavljajući, ali je ta odluka imala neočekivane posledice.

Pevačica Dunja Ilić

Dunja IlićInstagram

Iako je Dunja tvrdila da je konačno pronašla ljubav i da je srećna, kasnije je šokirala javnost otkrićem da je njen novi partner navodno fizički napao. Prema njenim rečima, pokušao je da joj slomi ruku, davio je nekoliko minuta i razvalio vrata.


Pročitajte i – Milan Stanković u teškoj zdravstvenoj situaciji – Pevač javno traži pomoć

– Mnogo mi je loše, poslaću vam snimak kako mi je razvalio vrata u 2 ujutru. Levu ruku ne mogu da pomerim, vrat me boli, moram do bolnice da mi stave kragnu. Od stresa sam prokrvarila, haos je napravio kad se saznalo u javnosti da smo se uzeli.

Pevačica Dunja Ilić ispričala sve o nasilju koje je pretrpela

Anti bebi pilulu nije hteo da mi kupi, još uvek ne mogu da dođem sebi. Skočio je na mene, davio me i lomio ruku. Posle je celu kuću porazbijao, manipuliše sa mnom jer zna da sam ja na odvikavanju. Opljačkao me je, uzeo mi je pare, idem u miliciju – izjavila je za Blic Ajla Begović, poznatija kao Dunja Ilić.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije