Isplivali jezivi detalji Sašinog i Dejanovog hendikepa: Zbog ovoga su Matići ostali slepi FOTO

13.03.2023

13:00

By

Pevači Dejan i Saša Matić

Pevači Dejan i Saša Matić su ostali bez vida kao bebe

Braća Saša i Dejan Matić su jedni od naših najpopularnijih pevača, a za svaki njihov koncert uvek se traži karta više.

Pevači Dejan i Saša Matić otvoreno pričaju o svom hendikepu

Njih dvojica su kao bebe ostali bez vida, ali ovaj hendikep ih nije sprečio da hrabro koračaju kroz život i svojim glasovom oduševljavaju publiku širom regiona.

Oni su rođeni u šesti mesec, zbog čega su bili u inkubatoru. A o navodnoj greški zdravstvenih radnika, nakon koje su ostali bez vida su i javno govorili.

 

– To je nepažnja. Sada, koga… Nisam nešto detaljisao i raspitivao se čija. Da li je lekar, da li je medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je to rođenje pre vremena. A, da je bila nepažnja, bila je – rekao je Dejan jednom prilikom za medije, a prenosi Kurir.


Pročitajte: Kao sa reklame- Ćerke Saše Matića konačno u javnosti, upoznajte Taru i Aleksandru FOTO

Pevači Dejan i Saša Matić

Takođe, mediji su jedno vreme pisali o tome da je postojala mogućnost da se Saši vrati vid operacijom, ali je on to odbio zbog solidarnosti prema bratu, međutim on je to demantovao.

– Ma ne, to je bezveze priča. Oni su hteli na nama da rade nekakve eksperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi. Ja tako ne volim što se godinama priča o toj temi, da vi nemate pojma. Dve najgore teme, one koje najmanje volim su: da li sam u svađi sa bratom i šta je bilo sa mojim vidom – rekao je Saša, te dodao:

– Moji prijatelji i ljudi koju su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako ja živim i znaju da ovaj život volim najviše na svetu. Da li sam se ja lečio i kod koga sam se lečio, to je moja privatna stvar.

Pročitajte: Ljubi je tatin kolega- Ćerka Saše Matića šokirala oca priznanjem, ovo nije očekivao

Pevači Dejan i Saša Matić

Pevači Dejan i Saša Matić već godinama važe za omiljene glasove kada je domaća muzička scena u pitanju, a to dovoljno pokazuje i poslednji Sašin koncert koji je održan u Beogradskoj Areni.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije