Devedesetih niko nije bio veći od njega, a onda je nestao: Da li se sećate ovog pevača?

11.07.2024

18:03

By

Pevač Boban Zdravković

Printskrin

Boban Zdravković

Pevač Boban Zdravković bio je velika zvezda. Malo starije generacije sigurno se sećaju da je tokom devedesetih Boban Zdravković bio sinonim za veliku zvezdu čije su pesme svi znali od prvog do poslednjeg stiha.

Pevač Boban Zdravković bio je velika zvezda devedesetih

Naime, pevač Boban Zdravković devedesetih godina radio je punom parom, imao je veliki broj hitova i bio jedan od najpopularnijih pevača. A onda se u nekom momentu medijski povukao, međutim, Boban Zdravković od muzike nije odustao.

 

– Na terenu me baš ima, radim punom parom. Skoro da nemam ni jedan slobodan vikend. Kad mogu, kad imam vremena pojavim se negde, u nekoj emisiji ali mi je najbitnije druženje sa publikom. Fizički i nisam puno u Beogradu da bih mogao često da se odazivam na pozive za emisija. Ja živim svuda, moj posao je takav da nemam mesto boravka – kaže pevač Boban Rajović i priseća se kako je izgledalo stanje na terenu devedesetih:

Pevač Boban Zdravković sluša se i sada iako više nije na vrhuncu popularnosti

– Tih godina se mnogo više pesama napravilo koje su ostavile traga, koje se i dan danas se slušaju. Tada su se pravile velike pesme i karijere. Onaj ko je imao velike hitove, bio popularan mogao je i privatno da stvara, da se obezbedi, ako je pametno ulogao i razmišljao o tome. Meni je pesma „Ne dolazi u moj san“ najviše donela u karijeri, u svakom smilu. Ja nikad u muziku nisam ušao da bih gledao to sa finansijske strane, već iz velike ljubavi. Pare mi nikad nisu bile na prvom mestu. Uživam u svemu što radim iako nije lako istakao je pevač za kojeg često kažu da je od zaboravljenih asova.


Boban inače tvrdi da je njegova popularnost proizvod hitova i kvalitetnih pesama i od toga ne odstupa:

Mogu da ne snimim više nijednu pesmu, imam mnogo hitova, prezadovoljan sam svojom karijerom. Postojim još uvek, nastupam ovde u Srbiji, ali i širom Evrope, praktično živim od stare slave. Sad ću biti zauzet zbog snimanja novogodišnjih programa, tako da će ljudi ponovo moći da me vide na televiziji. U principu, nisam tip pevača koji se gura po svaku cenu u medije, uvek sam se oslanjao na svoju muziku – kaže pevač.

 

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: PRINTSKRIN

Još iz kategorije