Petar Grašo otkrio pol bebe: Malena Alba skače od sreće, u porodicu uskoro stiže…

14.06.2024

12:40

By

Petar Grašo i Hana Huljić

ATA IMAGES

Javnost je nedavno saznala da bračni par Petar Grašo i Hana Huljić očekuju prinovu i da u njihov dom dve godine nakon rođenja ćerkice Albe, stiže pojačanje.

Petar Grašo i Hana Huljić otkrili pol drugog deteta

Budući da par ne priča previše o privatnom životu, pol bebe koja je na putu, do sada je bila njihova tajna, međutim Petar Grašo nije mogao odoleti te je za „In Magazin“ otkrio da će oni postati roditelji jednog dečaka.

Petar Grašo i Hana Huljić

Ova vest nesumnjivo je najviše obradovala preslatku Albu koja će dobiti društvo za igru, a kako se buduća mama oseća u blagoslovenom stanju ekskluzivno je otkrio muzičar u intervjuu.

– Kako je Hana? Kao i svaka trudnica. Jedan dan voli kroasane, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jednog dana moj parfem miriše odlično, sutradan je užasan. Valjda tako treba da bude i to je u redu- kroz osmeh je rekao kantautor.

Petar Grašo i Hana Huljić


Malena Alba koja ne može da dočeka da postane starija seka u julu će proslaviti drugi rođendan, a mama i tata ne mogu da sakriju emocije kada pričaju o svojoj mezimici.

Pročitajte i – Kad treba da reši problem sa suprugom, Grašo uradi ovo – Hana ga zato obožava

– Toliko uživam u svakom trenutku sa njom, znam da će brzo porasti i možda sada jedva čekam da poraste, ali kad poraste biće mi žao. Ona je divna, vesela je, donela je nešto posebno u naš život – izjavila je nedavno Hana, a muzičar je dodao:

Petar Grašo i Hana Huljić uskoro će postati roditelji dečaka

– Alba je živahno dete, verovatno kao i sva deca koja imaju blizu dve godine. Radoznala, svojeglava, mnogo peva, viče, sada počinje polako da priča. Trudimo se da se ne pretvorimo u dosadne roditelje i da to uzbuđenje zadržimo u sebi, ali kao i svako dobro dete, ona je divlja, slatka i raste u ljubavi, što je najvažnije.

Mezimica Alba uživa poseban tretman svojih roditelja muzičara, mama Hana je pisala i pevala uspavanke, koje Alba posebno voli:

Petar Grašo i Hana Huljić

– Sluša Hanine uspavanke. Uvek sam se suzdržavao od takvog porodičnog hvalisanja, ali Hana je zaista veoma talentovana kao muzičar i uspavanke koje piše su magične – ispričao je on.

Petar Grašo i Hana Huljić sada su pred još jednim važnim zadatkom, a to je da odaberu ime za malog naslednika, koje će nadamo se što pre otkriti za javnost.

IZVOR: Starmagazin/IN Magazin

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages.

Još iz kategorije